Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aşkın Kilometreleri: 3391 Kilometre Filminden Rekor Başlangıç

3391 Kilometre filmi, rekor ön satışla vizyona girdi. Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın başrolünde olduğu bu aşk hikayesi, izleyiciyi büyülüyor.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 16:17
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 16:17

Aşkın Kilometreleri: 3391 Kilometre Filminden Rekor Başlangıç

3391 Kilometre: Sinema Tarihinin Yeni Rekoru

Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak'ın yıldızlaştığı, OTTO Entertainment ve Böcek Films'in ortak yapımı olan 3391 Kilometre filmi, bugün itibarıyla sinemaseverlerle buluştu. Film, beklenenin ötesinde bir ön satış başarısı göstererek gişe rekorlarına koşuyor.

Kitap dünyasında fırtınalar estiren yazar Beyza Alkoç'un eseri olan ve aynı ismi taşıyan 3391 Kilometre, Fulya Özcan'ın senaryosuyla hayat buldu. Film, 50 bin bilet satışıyla rekor bir açılış yaptı. OTTO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Melih Dinçer ve Ömer Faruk Sorak'ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini Deniz Enyüksek yaptı.

Galada Yıldızlar Geçidi

Başrolleri paylaşan Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak, dün akşam gerçekleşen gala gecesinde performanslarıyla tam not aldılar. Derya Pınar Ak, "Bu filmde emeği geçen herkesin harika bir iş çıkardığına inanıyorum. Seyircilerimizin de bu duyguyu paylaşacağını umuyorum ve herkesi 12 Ocak'tan itibaren sinemalara bekliyoruz" dedi. Ahmet Haktan Zavlak ise, "Bu film, hem çekimler sırasında hem de sonrasında hayatıma çok güzel anılar kattı. Paris'ten İstanbul'a, İzmir'e kadar her yerde harika bir atmosferde çalıştık" ifadelerini kullandı.

Yenilikçi Yaklaşımlarla Sinema Dünyasına Damga Vuran OTTO Entertainment

OTTO Entertainment'dan Burak Demiral, yatırımlarına dair, "Her projemizde olduğu gibi, bu filmde de yenilikçi ve ezber bozan yaklaşımlarımızla fark yaratmayı hedefledik. Yönetim Kurulu Başkanımız Melih Dinçer'in de desteğiyle, projemizin her aşamasında aktif rol alarak, Beyza Alkoç'un kitlesinin ve oyuncularımızın enerjisinin yanı sıra, Deniz hocamızın yönetmenliğindeki bu aşk filmiyle sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçladık" şeklinde konuştu.