Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aşk dedikodularına Şeyma Subaşı’dan net yanıt!

Şeyma Subaşı’nın özel hayatındaki yeni gelişmeler ve aşk iddialarına verdiği yanıtlar, magazin dünyasını hareketlendiriyor.”

Yayın Tarihi: 16.01.2024 10:00
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 10:00

Aşk dedikodularına Şeyma Subaşı’dan net yanıt!

Ünlü isim Şeyma Subaşı'nın Alejandrı Agag ile çıkan aşk dedikodularına yanıtı

Şeyma Subaşı, kısa süreli evliliğin ardından boşanma kararı almasının yankıları sürerken, sosyal medyada aktifliğini sürdürüyor. Meksika seyahati sonrası gündeme gelen yeni aşk söylentileri üzerine Subaşı, takipçilerine açıklamalarda bulundu.

Aşk dedikodularına Şeyma Subaşı’dan net yanıt!

2023 yılının Mayıs ayında Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Subaşı, Fas'ta gerçekleşen bir törenle evlenmişti. Ancak kısa bir süre sonra Subaşı'nın sosyal medya paylaşımlarında yüzük takmaması, takipçileri arasında soru işaretleri yaratmıştı. "Yüzük nerede?" ve "Meedo neden yanında değil?" gibi yorumlarla gündeme gelmişti. Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede evliliklerini noktaladı. 

Aşk dedikodularına Şeyma Subaşı’dan net yanıt!

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden Melisa adında bir kızı olan Subaşı, özel hayatıyla magazin dünyasının dikkatini çekmeye devam ediyor. Son olarak, Formula E CEO'su Alejandro Agag ile anılmaya başlandı.

Subaşı'dan Açıklama

Subaşı, aşk hayatıyla ilgili çıkan haberlere Instagram hikayeleri üzerinden yanıt verdi. "Boşandığımdan beri kimseyle flört etmedim" diyerek, özel hayatı hakkında spekülasyonlara son noktayı koydu. Subaşı, "Beni bir salın!" diyerek, magazin haberlerinin yerine dünya gündemindeki önemli olaylara odaklanılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, özel hayatıyla ilgili doğru bilgilerin kullanılmasını istedi.