Arnavutköy’de kuaförde 3 bin 400 liralık hizmet alan kadın ücret ödemeden kaçtı
Olay ve işletme sahibinin açıklamaları
Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir kadın kuaföründe gerçekleşen olayda, kuaföre gelen kadın profesyonel makyaj, yüz alma, kirpik uygulaması ve türban hizmeti aldıktan sonra, yaklaşık 3 bin 400 lira tutarındaki ücreti ödemeden iş yerinden ayrıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
İşletme sahibi Nazlı Aydın, yaklaşık 29 yıldır aynı mesleği yaptığını ve ilk kez bu tür bir durumla karşılaştığını söyledi. Aydın, müşterinin saat 13.30 sıralarında geldiğini, işlemleri hızlandırdıklarını ve işlemler bitince birkaç kez dışarı çıkıp sigara içtiğini belirtti. Aydın, çalışanlarına sorunca kendisine "kaçtı" denildiğini ve kameraları açınca kadının koşarak uzaklaştığını gördüğünü aktardı.
Aydın, verilen hizmetin tutarının yaklaşık 3 bin 400 lira olduğunu ifade etti. Sosyal medyada paylaşım yapmasının ardından başka bir kuaför arkadaşının da aynı kişiden benzer şekilde mağdur olduğunu söylediğini belirten Aydın, diğer esnafları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve kişinin bulunmasını isteyerek başka kimsenin mağdur edilmemesini talep etti.
Olayın tamamı ve kadının kuaförden ücret ödemeden kaçtığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
ARNAVUTKÖY'DE BİR KADIN, KUAFÖRDE YAPTIRDIĞI YAKLAŞIK 3 BİN 400 LİRALIK İŞLEMİN ÜCRETİNİ ÖDEMEDEN İŞ YERİNDEN AYRILDI.