Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Arka Sokaklar'ın Kadir'i Hasan Denizyaran'dan samimi itiraflar!

Hasan Denizyaran, ‘Arka Sokaklar’ dizisindeki Kadir rolüyle, İzmir anıları ve sanat yolculuğu üzerine samimi açıklamalarda bulunuyor.” Bu özet, 180 karakter sınırına uygun ve içeriğin özünü yansıtan bir özet oluşturmak için hazırlandı. Umarım beğenirsiniz! Eğer başka bir isteğiniz olursa, lütfen bana bildirin.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 10:38
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 10:38

Arka Sokaklar'ın Kadir'i Hasan Denizyaran'dan samimi itiraflar!

Hasan Denizyaran ile "Arka Sokaklar" Üzerine Özel Röportaj

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna katılan yetenekli oyuncu Hasan Denizyaran, dergi röportajında izleyicilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Dizide cesur bir polis memuru olan Kadir karakterini canlandıran Denizyaran, rolüne dair deneyimlerini paylaştı.

Hasan Denizyaran İzmir'de doğup, büyümüş. İzmir, Denizyaran için her zaman büyüleyici bir yer olmuş. Çocukluğunun geçtiği bu şehirdeki anıları, onun için paha biçilemez. Ailesiyle olan bağını sürdüren oyuncu, İstanbul'un yoğun temposundan sıkıldığında, İzmir'deki günlerini özlemle anıyor.

Arka Sokaklar'ın Kadir'i Hasan Denizyaran'dan samimi itiraflar!

Sanat Eğitimi ve Aile Desteği

Sanat fakültesi mezunu olan Denizyaran, ailesinin kariyer tercihlerine olan desteğinden bahsediyor. Annenin dizileri takip etmesi ve babanın beklenmedik desteği, onun sanat yolculuğunda büyük bir motivasyon kaynağı olmuş. Otoriter bir babanın, açık görüşlü bir İzmirli annenin ve tuttuğunu koparan bir kardeşin etkisiyle şekillenen Denizyaran, aile yapısının karakter gelişimindeki önemini vurguluyor.

"Arka Sokaklar" ve Seyirci İlişkisi

Uzun yıllardır ekranlarda olan "Arka Sokaklar" dizisindeki rolü, Denizyaran'a göre, izleyicilerin gerçek hayattan kesitler görmek istemesinden kaynaklanıyor. Dizi, samimi ve gerçekçi polis karakterleriyle seyircinin beğenisini kazanmış.

Spor ve Karakter Hazırlığı

Düzenli spor yapmanın disiplin kazandırdığını belirten Denizyaran, her rol için farklı fiziksel hazırlıklar yaptığını ve bu sürecin psikolojik olarak da kendisine yardımcı olduğunu ifade ediyor. Stil konusunda sadeliği tercih eden Denizyaran, şıklığın ve asaletin sadelikten geldiğine inanıyor. Her zaman en şık ve asil olmayı hedefleyen oyuncu, sadeliğiyle dikkat çekiyor.