Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Matematik dehası Devran’ın hikayesini anlatan Deha dizisi, eylül ayında Show TV’de başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın günü henüz netleşmedi.

Yayın Tarihi: 06.02.2024 09:26
Güncelleme Tarihi: 06.02.2024 09:26

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Deha Dizisi Eylül Ayına Ertelendi

Ay Yapım imzalı, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Deha dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Deha dizisinin eylül ayında başlayacağı duyuruldu. Deha dizisi, matematik dehası Devran'ın yaşam öyküsünü ekrana taşıyacak. Deha dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral, senaryosunda ise Damla Serim oturuyor. Deha dizisi, Show TV'de izleyiciyle buluşacak.

Deha Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Deha dizisi için Devrim Özkan, Gürkan Uygun ve Taner Ölmez gibi isimlerle görüşüldüğü iddia ediliyordu. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Deha dizisinin oyuncu kadrosunda Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz gibi tanınmış oyuncuların da yer aldığı öğrenildi. Deha dizisinin oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Deha Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

Deha dizisi için kulislerde salı günü yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak erteleme kararı sonrası kanalın MF Yapım'ın Bahar dizisini salı gününe alabileceği konuşuluyor. Deha dizisinin hangi gün yayınlanacağı ise henüz belli değil.