Antalya Kepez'te halı sahanın çatısı fırtına nedeniyle çöktü

Antalya'da Kepez Gündoğdu Mahallesi'nde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir halı sahanın çatısı çöktü; oyuncular aksiyon kamerası kaydıyla sahayı koşarak terk etti, şans eseri yaralanan olmadı.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 01:03
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 01:07

Antalya Kepez'te halı sahanın çatısı fırtına nedeniyle çöktü

Antalya Kepez'te halı sahanın çatısı fırtına nedeniyle çöktü

Oyuncular sahayı koşarak terk etti; çökme anı aksiyon kamerasına yansıdı

Antalya'da akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış, kent genelinde olumsuzluklara yol açtı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri rüzgar hızının zaman zaman saatte 80 kilometreye ulaşabileceğini bildirdi.

Şiddetli rüzgar bazı bölgelerde ağaçların devrilmesine neden olurken, sağanak yağış nedeniyle Sarısu, Gökdere, Karaçay, Hisarçardır Mahallelerinde bazı dereler taştı. Taşan dereler sonucu sokakları su basarken su seviyesi bazı noktalarda 50 santimetreye ulaştı.

Kepez bölgesinde, Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan bir halı sahanın çatısı, oyuncular maç için ısınırken kuvvetli rüzgara dayanamayarak çöktü. Olay sırasında kimse yaralanmadı.

Çökme anı ve oyuncuların sahadan kaçışları, bir oyuncunun kaydettiği aksiyon kamerası görüntülerine yansıdı. Kayıtlarda, çatının çökme öncesinde çıkan yüksek sesin ardından oyuncuların paniğe kapıldığı ve hızla sahayı terk ettiği görülüyor; görüntülerde oyuncuların çatıdan gelen sesler üzerine yaptıkları konuşmalar da yer aldı.

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ FIRTINA SEBEBİYLE HALI SAHANIN ÇATISI ÇÖKTÜ. OYUNCULARIN MAÇ İÇİN ISINDIĞI...

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ FIRTINA SEBEBİYLE HALI SAHANIN ÇATISI ÇÖKTÜ. OYUNCULARIN MAÇ İÇİN ISINDIĞI ANLARDA KOPAN GÜRÜLTÜYLE BAŞLAYAN PANİK FUTBOLCULARIN KOŞARAK SAHAYI TERK ETMESİYLE BİTTİ. ÇATININ ÇÖKME ANI VE FUTBOLCULARIN SAHADAN KAÇIŞLARI AKSİYON KAMERASINA YANSIRKEN OLAYDA ŞANS ESERİ KİMSE YARALANMADI.

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ FIRTINA SEBEBİYLE HALI SAHANIN ÇATISI ÇÖKTÜ. OYUNCULARIN MAÇ İÇİN ISINDIĞI...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.