Ankara Ticaret Odası (ATO), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan belgelendirme denetimini başarıyla tamamlayarak, 'TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi''ni yeniden almaya hak kazandı.
Odadan yapılan açıklamaya göre, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, belgenin takdimini ATO Başkanı Gürsel Baran'a gerçekleştirdi. Bu belge, ATO'nun üyelerine sunduğu hizmetlerde kaliteyi en üst seviyeye çıkartma ve sürekli iyileştirme prensibine bağlılığını simgeliyor.
Baran, belgenin 3 yıl boyunca geçerli olacağını belirterek, "Kalite yolculuğumuzu her geçen gün daha ürünlerden geliştirerek, güçlendiriyoruz. Hedefimiz, sürdürülebilir kalite yönetim sistemini geleceğe taşırken kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetler sunmaya devam etmektir. TSE'nin her yıl gerçekleştirileceği gözetim denetimleri ile sistemlerimizi daha da geliştireceğiz" dedi.