Ankara'da Büyük Narkotik Operasyonu
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyonda, 266 bin sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olay, Ankara Valiliğinden alınan bilgilere göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonu ile gerçekleştirildi.
Operasyon Detayları
Operasyon, Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri'nde yapıldı ve toplam 19 bin tablet halinde 266 bin sentetik ecza hapına ulaşıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, operasyon sonucunda gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Bu tür operasyonlar, uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesi ve toplumda yaşanan bu tür maddelerin etkilerinin azaltılması açısından büyük önem taşımaktadır.