Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Elinde altın olanlara İslam Memiş freni!

Altın piyasasıyla ilgili tüm açıklamalar merakla araştırılmaktadır. Konuyla ilgili son açıklama İslam Memiş'ten geldi.

Yayın Tarihi: 25.04.2024 14:00
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 14:00

Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Elinde altın olanlara İslam Memiş freni!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yatırımcılara uyarı niteliğinde haber geldi. Gelen uyarı kapsamında hemen herkesin hazırlıklı olması gerektiğine dair uyarıldı. İslam Memiş tarafından altın yatırımcılarına öğüt verildi. 

Ons altın fiyatlarını etkileyen faiz kararları merak içerisinde beklenmektedir. Özellikle ABD'den gelecek faiz kararına odaklanan ons altın fiyatlarıyla ilgili faiz indirimlerinde bir gecikme yaşanacağı düşünülmekle beraber ons altın fiyatları değer kazanmaya başladı. Özellikle İsrail ile İran arasında olan gerilim devam ederken konuyla ilgili İslam Memiş'ten uyarı geldi. Gelen uyarı dikkat çekmeye yetti.

Altın Yükselecek mi?

Altın

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın doğal olmadığına değinen İslam Memiş, jeopolitik olarak yaşanan risklerden kaynaklı olan altındaki yükselişin ne kadar devam edeceği merak edilmektedir. Konuyla ilgili İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada altın fiyatının her an değişebileceğine değinildi. Belkide yarın başlayacak haftalarca sürecek bir düşüş yaşanabilir denmesi dikkat çekmeyi başardı. 

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.