Bist 100
10.710,56 0%
DOLAR
32,21 0,02%
EURO
35,04 0,07%
ALTIN
2.519,53 1,26%

Ali Sürmeli’nin Instagram Hesabı hacklendi! Yeni hesap açtı

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin instagram hesabı hacklendi. Kendisi hakkında asılsız paylaşımlar yapıldı. Sürmeli, suç duyurusunda bulundu ve yeni bir hesap açtı.

Yayın Tarihi: 10.02.2024 14:27
Güncelleme Tarihi: 10.02.2024 14:27

Ali Sürmeli’nin Instagram Hesabı hacklendi! Yeni hesap açtı

Ali Sürmeli’nin Instagram Hesabı Hacklendi

Usta oyuncu Ali Sürmeli, üç yıl önce yaşadığı beyin kanamasının ardından sosyal medya hesabıyla ikinci defa başı belaya girdi. 64 yaşındaki sanatçının instagram hesabı, kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi.

Sahte Paylaşımlar Yapıldı

Ali Sürmeli’nin instagram hesabından, kendisinin ağzından itiraflar şeklinde olumsuz paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımlarda, ünlü oyuncunun Türkiye’yi terk etmeyi planladığı ve Aşkın Pusulası adlı diziden ayrıldığı gibi asılsız iddialar yer aldı. Sürmeli, daha önce de adına açılan ve siyasi içerikli paylaşımlar yapan sahte hesaplar nedeniyle mağdur olmuştu. Geçmişte sosyal medyayı hiç kullanmayan sanatçı, son olarak kendisine sembolik bir resmi instagram hesabı açmıştı. Fakat bu hesap da dün akşam saatlerinde hacklendi.

Yeni Hesap Açtı

Ali Sürmeli, yaşadığı bu tatsız olayın ardından Anadolu Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu. Usta oyuncu, daha sonra kendisine yeni bir instagram hesabı açtığını ve takipçilerine duyurdu. Sürmeli, eski hesabından yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini ve kendisini yeni hesabından takip etmelerini istedi.