Bist 100
10.725,1 0%
DOLAR
32,21 0%
EURO
35,03 0,04%
ALTIN
2.508,72 0,83%

Ali Sürmeli dolandırıldı! Sürmeli’nin hesabından yapılan paylaşımların arkasında kim var?

Ali Sürmeli, instagram hesabından yapılan skandal paylaşımların ardından, kendisini dolandıran eski sevgilisini suçladı ve yaşadığı travmayı anlattı.

Yayın Tarihi: 17.02.2024 09:25
Güncelleme Tarihi: 17.02.2024 09:25

Ali Sürmeli dolandırıldı! Sürmeli’nin hesabından yapılan paylaşımların arkasında kim var?

Ali Sürmeli dolandırıldığını açıkladı: Sevgilim bana bunu yaptı

Deneyimli oyuncu Ali Sürmeli’nin instagram hesabı geçen hafta skandal paylaşımlarla gündeme gelmişti. Sürmeli, yaşadığı olayı mahkemeye taşıdığını ve 2 yıllık sevgilisinin kendisini dolandırdığını söyledi.

Ali Sürmeli’nin mavi tikli hesabından geçen hafta şaşırtıcı paylaşımlar yapıldı. Oyuncu hakkında günler boyunca süren paylaşımlarda ciddi suçlamalar bulunuyordu. Ali Sürmeli, hukuki süreci başlattıktan sonra ilk defa konuştu. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına açıklamalarda bulunan Sürmeli “Hesabımda yapılan paylaşımların 2 yıl sevgili kaldığım bir kadın tarafından yapıldığından şüpheliyim. Bunu savcılığa da bildirdim. Ortak bir hesabımız vardı. Kasamız vardı. Oraya tüm çalışmalarımdan kazandığım mal varlığımı koydum, anahtarlar onun elindeydi… Tüm maddi işlerimden o sorumluydu. Kasayı boşalttığında ona darıldım. Sonra geldi barıştık… Elimde kalan tüm mal varlığımı geri almak için barıştığımı gösterdim. Oyuncu olmam, hayatın bana çok yardımcı oluyor. Kasanın anahtarlarını ondan geri aldım. Sonra sosyal medya hesabımdan o paylaşımlar yapıldı” diye konuştu.

“Allah düşmanımın başına vermesin”

Önce Emine, sonra da “Kader” olduğunu öğrendiği eski sevgilisiyle 16 yıl önce tanıştığını, son 2 yıldır da sevgili olduğunu belirten 64 yaşındaki Sürmeli, şunları söyledi:

“Beni üzen bir şey var… Çevremdeki oğlum, yeğenim, menajerim arkadaşlarım kim varsa hepsini de asılsız iddialarla itham etmiş… Psikolojimle oynamaya çalıştı ama ben izin vermedim. Beyin ameliyatı geçirdiğim için kontrollerim vardı. Travmatik bir durum yaşadığımı söyleyip beni doktora götürdü. Doktor bana sakinleştirici verdi. O sakinleştirici beni çok rahatlattı. Bu benim sınavım, bu iftiralar, hakaretler ama iyilik güzeldir. Ben iyiliğimden vazgeçmeyeceğim. Bir kadın öfkelendiğinde neler yapabildiğini gördüm. Allah düşmanımın başına vermesin.”