Bist 100
10.745,03 0%
DOLAR
32,22 0,04%
EURO
35,06 0,15%
ALTIN
2.517,38 1,17%

Ali Atay, eşi Hazal Kaya hakkında neler söyledi? İşte Ali Atay'ın Empati programında eşi Hazal Kaya ile ilgili itirafları

Ali Atay, ‘Empati’ programında eşi Hazal Kaya ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Leyla’nı bulduğunu, karısını kıskandığını ve ondan korktuğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 16.02.2024 15:25
Güncelleme Tarihi: 16.02.2024 15:25

Ali Atay, eşi Hazal Kaya hakkında neler söyledi? İşte Ali Atay'ın Empati programında eşi Hazal Kaya ile ilgili itirafları

Ali Atay'dan Hazal Kaya ile ilgili ilginç itiraflar!

Oyuncu, yönetmen ve senarist Ali Atay, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' adlı programa katıldı. Atay, programda gerçek hayat hikayelerine empati gösterirken, aynı zamanda iş hayatı ve özel yaşamı hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Ali Atay: Leyla'mı buldum

Atay, son olarak 'Ölümlü Dünya 2' filminde Ahmet Mümtaz Taylan ile birlikte rol aldı. İkili, daha önce 'Leyla ile Mecnun' dizisinde baba-oğul karakterlerini canlandırmıştı. Taylan, Atay'a "Sen Leyla'nı buldun mu?" diye sordu. Atay'ın yanıtı şöyle oldu:

"Evet, yüzde yüz buldum. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Ben şimdiki zamana odaklanan bir insanım. Ama Leyla'mı gerçekten bulduğumu söyleyebilirim. Biz birbirimize çok sert davranıyoruz. Bir kitabı nasıl parçalarsın, biz de birbirimizi öyle parçalıyoruz. Ama aramızda şefkat de var, hırçınlık da... Bu sayede, istediğin zaman çıkabileceğin fırsatlar yaratıyorsun. Ama bir noktada, burada kalmamın bir anlamı kalmıyor diyorsun. Aramızda aşk var ama kendime ne olacak diye düşünüyorsun. Bir madenci gibi, ilişkimizin içindeki doğruluğu bulana kadar birbirimizi yıpratıyoruz. Biz bunları konuşuyoruz. Ve artık diyorum ki, Leyla'nın karanlık yönüyle de, aydınlık yönüyle de, hayatımı dolduran bir Leyla var. Ve ben onu buldum..."

Ali Atay: Hazal Kaya'yı kıskanıyorum

Atay, eşi Hazal Kaya ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. Kaya'yı kıskandığını itiraf eden Atay, şunları söyledi:

"Evet, kıskanıyorum. Bende kıskançlık var. Bunu saklamıyorum. Karımı kıskanmadığımı söyleyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum. Bunu net hissediyorum..."

Ali Atay: Hazal'dan korkulur

Taylan'ın "Hazal'dan korkuyor musun?" sorusuna ise Atay, şöyle cevap verdi:

"Hazal'dan herkes korkar. Hazal güçlü bir kadındır. Benim ilişkilerimde de aradığım şey, güçlü insan, ayakları yere basan, istikrarlı, güvenilir; bir kadının böyle olması... Evimde de böyle bir kadın var."