Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir’e konuştu: “Prodüktörümü bıçakla yarıya ayırdılar”

Aleyna Tilki, sahnelere çıkamadığını, ölüm tehdidi aldığını ve sektördeki bazı kişilerin kendisine engel olduğunu iddia etti. Genç şarkıcı, Cüneyt Özdemir ile yaptığı röportajda yaşadığı korkunç olayları anlattı.

Yayın Tarihi: 04.01.2024 11:24
Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 11:24

Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir’e konuştu: “Prodüktörümü bıçakla yarıya ayırdılar”

Aleyna Tilki’nin şaşırtıcı açıklaması: Gözüm'ün önünde bir adamın bacağı koptu

“Sahnelere çıkamıyorum” diyerek gündeme gelen Aleyna Tilki, başına gelenleri Cüneyt Özdemir ile paylaştı. Genç şarkıcı, hayatının tehlikede olduğunu iddia etti ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Aleyna Tilki, bir süre önce sosyal medyada bir video paylaşmış ve “Sahnelere çıkamıyorum” demişti. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalındaki yılbaşı programına katılan 23 yaşındaki genç şarkıcı, sözlerinin arkasında durdu:

“Bazıları benim sahne almamı ve bu işten para kazanmamı engelliyor. Bunlar tanıdık kişiler. Sektörü ele geçirenler. Diğer sanatçıları desteklemek için bunu yapıyorlar. İsimlerini söylemek istemiyorum, çünkü bu onlara fayda sağlar.”

Aleyna Tilki, videoyu yayınladıktan sonra ölüm tehdidi aldığını söyledi: “O konuşmayı yaptıktan sonra şoförümün telefonuna gece yarısı ölüm tehdidi geldi. IP adresi tespit edilemeyecek şekilde mesaj gönderdiler, annemin telefonuna da tehdit mesajı attılar.”

“Konuşmamam için bana korku salmaya çalışıyorlar” diyen şarkıcı, korkusuz olduğunu belirtti: “Konserimde bomba patlattılar. Prodüktörümü 30 santim kasap bıçağıyla yarıya ayırdılar. Gözümün önünde bir adamın bacağı koptu. Sahneye bıçakla biri fırladı. Ama korkmuyorum!”

Aleyna Tilki, “Bu sektörden nefret ediyorum” dedi ve yurtdışında bir konserinin de iptal edildiğini anlattı: “Afişler hazırdı. Birisi benim o konsere gitmeme engel oldu. Uçak parası pahalı'ya geliyor diye trenle gidebileceğimi, benim için bir sorun olmadığını da söyledim ama Aleyna'nın istekleri çok lüks denildi”

Aleyna Tilki, “Çok sinirlenirsem çocukluğumda neler yaşadığımı anlatacağım. Sahnede kaç kere ölümden döndüm. Kimse canımı umursamadı. Beni çöp gibi attılar” diye konuştu.