
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi, kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlendi. Kongrede AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, kadınların partisindeki önemine dikkat çekti ve kadınların, kazanılan seçimlerdeki katkılarının büyüklüğünü ifade etti.
Tuğrul, il başkanlığı döneminde kadınların mücadelesine yakından tanıklık ettiğini belirterek, “Şimdi yeniden Bismillah deme zamanı. Bizim bundan sonra yürünecek çok yolumuz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu millet için insanlık ve İslam alemi için yapılacak çok iş var.” dedi.
Tuğrul ayrıca, kongre dönemlerinin sona ermesinden sonra saha çalışmalarına hız vermeleri gerektiğinin altını çizdi. “Gelecek seçimlerde Uşak'tan Erdoğan'a güçlü bir selam göndereceğiz.” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Himmet Yaşar da, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en fazla kadın milletvekiline sahip siyasi parti olduğunu hatırlatarak, kadınların partisindeki önemine vurgu yaptı. Yaşar, “Kadınlarımız bizim partimizin kendisidir. Ak kadınlarımız da bizim toplumumuzun öznesidir.” diyerek kadınların politikadaki katkılarını öne çıkardı.
Kongrede yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hilal Sabancı ise, AK Parti çatısı altında birlikte yol aldıkları kardeşlerini değerli gördüğünü belirterek, “Gelmeyene biz gideceğiz. Aramayanı biz arayacağız. Küsenin kapısına gidip biz çalacağız.” dedi.
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanlığı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanlığı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.