Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aile dizisi'nin Nedret'i Yan Oda dizisi'nin Nurcihan'ı oluyor! İşte dizi ve oyuncuları'nın detayları

Star TV’nin yeni dizisi Yan Oda, iki ailenin evlilik sonrası yaşadığı dramatik olayları anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu çok iddialı. Nurcihan rolü için Ayda Aksel imza aşamasında.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 14:14
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 14:14

Aile dizisi'nin Nedret'i Yan Oda dizisi'nin Nurcihan'ı oluyor! İşte dizi ve oyuncuları'nın detayları

Aile dizisinden Yan Oda 'ya bomba transfer!

Star TV'nin yeni gözdesi Yan Oda dizisinin 20 Ocak'ta başlaması bekleniyor. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, dizi sektörüne yenilikçi ve kaliteli projeleriyle damga vuran bir firma. Yan Oda da onların en çok merak edilen işlerinden biri.

Gerçek bir yaşam öyküsü

Dizinin senaryosu, psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlandı. Senaryoyu Mehmet Barış Günger yazdı. Yönetmen koltuğunda ise "Masumlar Apartmanı", "Poyraz Karayel" gibi unutulmaz dizilerin arkasındaki isim Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor.

Yan Oda dizisi'nin oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz (Simten) gibi usta ve genç oyuncuları bir araya getiren dizinin bir de sürprizi var.

Nurcihan rolü için Ayda Aksel

Dizinin konusu, geçmişte sorunlu evlilikler yaşamış, çocuk sahibi ünlü bir sunucu ile ünlü bir iş insanının nikah masasına oturup iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlamasıyla gelişen olayları anlatıyor. Bu ilginç hikâyenin en önemli karakterlerinden biri de Fikret'in (Caner Cindoruk) annesi Nurcihan. Nurcihan rolü için OGM Pictures'ın Ayda Aksel ile anlaşmaya yakın olduğu söyleniyor. Başarılı oyuncu, yakında final yapacak olan "Aile" dizisinde Nedret karakteriyle izleyiciyle buluşuyor.