Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Aile Albümü’nde Akın Akınözü’nün annesi belli oldu! İşte dizi'nin yeni oyuncusu

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı Aile Albümü dizisinin oyuncu kadrosuna Feri Baycu Güler katıldı. Güler, dizide Kılıç’ın annesi Semiha’yı oynayacak.

Yayın Tarihi: 19.01.2024 16:02
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 16:04

Aile Albümü’nde Akın Akınözü’nün annesi belli oldu! İşte dizi'nin  yeni oyuncusu

Aile Albümü dizisinde Akın Akınözü’nün annesini kim oynayacak?

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı Aile Albümü dizisi, atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. O3 Medya yapımı olan dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay ve Aydın Bulut üstleniyor. Dizi, çocukluk aşkı olan Kılıç ve Deniz’in yıllar sonra bir kasabada yaşayacakları karşılaşma ve hesaplaşma hikayesini anlatıyor.

Aile Albümü dizisinin oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Akın Akınözü, Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yakaladığı atv’de yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor. Akın Akınözü, dizide güçlü bir karakter olan Kılıç Tütüncü’ye hayat veriyor. Kılıç’ın kız kardeşi Zuhal Tütüncü rolünde ise Sena Arat var. Zuhal, abisine çok bağlı, gerçek aşka inanan ve Deniz ile abisinin ilişkisine destek olan bir karakter olarak dikkat çekiyor.

Aile Albümü dizisinde sürpriz isim

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin kadrosuna son olarak katılan isim ise Feri Baycu Güler oldu. Güler, bugün vizyona giren Lohusa filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor. Güler, dizide Kılıç’ın annesi Semiha Tütüncü’yü canlandırıyor.

Aile Albümü’nde Akın Akınözü’nün annesi belli oldu! İşte dizi'nin  yeni oyuncusu

Semiha, oğlunu çok seven, onun mutluluğu için elinden geleni yapan bir anne. Semiha’nın en yakın arkadaşı ise Deniz’in annesi Nurten Ataman. Nurten’i ise usta oyuncu Tilbe Saran oynuyor. Nurten, kızının Kılıç’la olan aşkına karşı çıkan, onun hayatını zorlaştıran bir karakter.