Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aile Albümü dizisinde son dakika değişikliği! Yeni senarist ve oyuncu kim?

Aile Albümü dizisi yarın başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, yönetmeni ve senaristi belli oldu. Dizinin çekimleri İstanbul, Ayvalık ve Cunda’da yapıldı.

Yayın Tarihi: 14.02.2024 12:43
Güncelleme Tarihi: 14.02.2024 12:43

Aile Albümü dizisinde son dakika değişikliği! Yeni senarist ve oyuncu kim?

Aile Albümü Dizisinde Sürpriz Değişiklik!

Yarın Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Aile Albümü dizisi için heyecan dorukta. O3 Medya yapımı dizinin son provası bugün gerçekleştiriliyor. Başrollerini Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) ve Aslıhan Malbora’nın (Ela Ataman) paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna son anda Bige Önal dahil olmuştu. Bige Önal dizide “Behice” karakterini canlandıracak.

Aile Albümü dizisinde son dakika değişikliği! Yeni senarist ve oyuncu kim?

Aile Albümü Dizisinin Yeni Senaristi Kim?

Dizinin ilk bölümlerinin yönetmenliğini Zeynep Günay üstleniyor. Ancak dizinin senaryosunda da bir değişiklik yaşandı. Dizinin yeni senaristi Zülküf Yücel oldu. Zülküf Yücel, daha önce de birçok başarılı diziye imza atmış bir yazar.

Aile Albümü Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın yanı sıra Halil Babür, Tilbe Saran, Büşra Pekin, Feri Güler, Sena Arat , Emirhan Dönmez, Serhat Teoman, Arif Pişkin, Öykü Su Okur ve Onuryay Evrentan Atasalihi gibi isimler yer alıyor. Dizinin hikayesi İstanbul, Ayvalık ve Cunda’da geçiyor. Dizinin çekimleri de bu bölgelerde yapılıyor.