Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ahsen Eroğlu'nun yeni dizi adresi belli oldu! Detayları için yazımızı okuyun

“Ahsen Eroğlu’nun başrolde olduğu ‘Asya’ dizisi, Charles Dickens’ın eserinden uyarlanarak ekranlara geliyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor!”

Yayın Tarihi: 11.01.2024 14:21
Güncelleme Tarihi: 25.01.2024 16:30

Ahsen Eroğlu'nun yeni dizi adresi belli oldu! Detayları için yazımızı okuyun

Ahsen Eroğlu'nun yeni dizisi "Asya" yakında başlıyor

Sun Global medya ve inter Medya'nın ortak yapımı

Ahsen Eroğlu, başarılı bir oyuncu kadrosu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Sun Global Medya ve İnter Medya'nın üstlendiği "Asya" dizisinin çekimlerine bu ayın sonunda start verilmesi bekleniyor.

Charles Dickens'ın klasik eseri Little Dorrit'ten esinlenerek günümüze uyarlanan "Asya" dizisinde, başrolde Ahsen Eroğlu yer alacak. Dizi, Osman Kaya ve Sibel Yıldırım tarafından yönetilecek ve "Bataklıkta açan bir gülün hikâyesi" sloganı ile izleyici karşısına çıkacak.

Ahsen Eroğlu'nun canlandıracağı "Asya" karakteri, dizinin merkezinde yer alacak. Dizinin diğer önemli karakterleri ise Ece Dizdar (Melda), Selen Uçer (Hatice), Deniz Celiloğlu (Salim), Levent Tülek (Cevat), Saygın Soysal (Yılmaz), Elçin Afacan (Işık), Belfu Benian (Pervin) ve Aslı Saçar (Muazzez) gibi yetenekli isimler tarafından hayat bulacak.

Toplam 26 bölümden oluşacak olan "Asya" dizisi, hem uluslararası pazarda hem de yerel televizyon kanallarında izleyici ile buluşmayı hedefliyor.