Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ahmet Kural ve Murat Cemcir Arasındaki Küslük Devam Ediyor! Cemcir: Görüşmeyeceğiz! İkili arasında neler oluyor?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, aralarında kırgınlık değil bıkkınlık olduğunu söyledi. Uzun süredir birlikte çalışan ikili, artık görüşmüyor ve barışmayı düşünmüyor. Cemcir, Kural’ın çocuğu için “Allah bağışlasın” dedi.

Yayın Tarihi: 27.12.2023 10:28
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 10:28

Ahmet Kural ve Murat Cemcir Arasındaki Küslük Devam Ediyor! Cemcir: Görüşmeyeceğiz! İkili arasında neler oluyor?

Murat Cemcir, Ahmet Kural’a cevap verdi: Kırgınlık yok, bıkkınlık var!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, uzun yıllar boyunca çok iyi anlaşan bir ikiliydi. Ancak son zamanlarda aralarının açıldığı ortaya çıktı. Cemcir, Kural’ın Bodrum’da yaptığı düğüne gitmemişti ve bu da ikilinin arasının bozuk olduğunu kesinleştirmişti. Kural, Cemcir’le aralarında bir kırgınlık olduğunu söylemişti. Bu sözler üzerine Cemcir, ilginç bir açıklama yaptı. 2011 yapımı ‘Çalgı Çengi’ filmiyle ilk kez başrol oynayan ve daha sonra ‘İşler Güçler’ ve ‘Kardeş Payı’ dizileriyle ‘Düğün Dernek’ serisi, ‘Çalgı Çengi İkimiz’, ‘Ailecek Şaşkınız’ ve ‘Baba Parası’ filmlerinde de birlikte rol alan ikiliden Murat Cemcir, mesai arkadaşı Ahmet Kural’la olan küslüğünü anlattı.

AHMET KURAL: “KIRGINLIK DÖNEMİ YAŞIYORUZ”

‘Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece’ programına katılan oyuncu, “Murat Cemcir ile küs müsün?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Birbirimize uzun süredir kırgınız. Sebebi yok, sebebinin hep bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel işlere imza attık. Onun emeği bende çok, benim emeğim de onda çok. Şu an bir kırgınlık dönemi yaşıyoruz. Arkadaşlık ve dostluklarda böyle şeyler olur.” Devamı için yazımızı okuyabilirsiniz.

MURAT CEMCİR’DEN ‘KÜSKÜNLÜK’ AÇIKLAMASI!

Arkadaşı Erdil Yaşaroğlu’nun sergisine tek başına gelen Murat Cemcir, gazetecilerin “Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda birlikte bir şey yapacağımızı sanmıyorum, Allah herkesin yolunu açık etsin, aramızda ticari bir sorun yoktu, bununla ilgili gerekli açıklamaları o da ben de zaten yapmıştık, aramızda kırgınlık yok bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Murat Cemcir, basın mensuplarının “Ahmet Bey’in çocuğu olacak. Tebrik için aramayı düşünür müsünüz?” sorusuna ise “Allah bağışlasın” dedi.