Bist 100
10.013,16 0%
DOLAR
32,38 -0,18%
EURO
34,74 -0,03%
ALTIN
2.419,2 -0,3%

Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor: Ahmet'in Türküsü 1 Mart'ta sinemalarda!

Ahmet Kaya’nın hayatını, sanatını ve toplumsal etkisini anlatan Ahmet’in Türküsü filmi, Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrolünde 1 Mart’ta vizyona giriyor.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 10:03
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 10:03

Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor: Ahmet'in Türküsü 1 Mart'ta sinemalarda!

Celil Nalçakan’ın Ahmet Kaya filmi 1 Mart’ta sinemalarda

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler'in başrolünde olduğu Ahmet’in Türküsü filmi, müzik tarihinin unutulmaz ismi Ahmet Kaya'nın hayatını beyazperdeye taşıyacak. Film, önümüzdeki ay vizyona girecek.

Ahmet Kaya’nın vatana dönüş öyküsü

Ahmet’in Türküsü, Ahmet Kaya’nın yurda dönme arzusunu ve yaşadığı zorlukları anlatıyor. Filmde, Ahmet Kaya’yı canlandıran Celil Nalçakan, sanatçının hayatının kritik anlarını seyirciye aktarıyor. Filmde, ‘Ahmet Kaya’ya kimler saldırdı?’, ‘Ahmet Kaya neden hedef oldu?’, ‘Ahmet Kaya Paris’te neler çekti?’, ‘Ahmet Kaya vatan özlemiyle hangi sıkıntıları aştı?’ gibi soruların yanıtları bulunuyor.

Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor: Ahmet'in Türküsü 1 Mart'ta sinemalarda!

Ahmet Kaya’nın sanatı ve toplumsal etkisi

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrolünü üstlendiği film, Ahmet Kaya’nın sanatının insanlara nasıl dokunduğunu ve toplumsal bilinci nasıl oluşturduğunu gösteriyor. Deneyimli yönetmen Kudret Sabancı'nın çektiği Ahmet’in Türküsü’nün yapımcılığını Erbay Medya yaptı. Engin Elgün ve Savaş Korkmaz'ın kaleme aldığı film, Ahmet Kaya’nın müzikal başarılarının yanı sıra, toplumda yarattığı etkiyi ve unutulmaz eserlerini de izleyiciye sunuyor.