Ağrı Emniyet Müdürü Göksel Önder, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, il merkezi ile Hamur ve Doğubayazıt ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek güven, huzur ve talepleri dinledi.

Yayın Tarihi: 28.01.2026 08:58
Güncelleme Tarihi: 28.01.2026 08:58

Ağrı Emniyet Müdürü Göksel Önder, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, il merkezi ile Hamur ve Doğubayazıt ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşı ve sokaklarda yapılan incelemelerde Önder, esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerin kapsamı ve sohbetler

Ziyaretler sırasında İl Emniyet Müdürü Önder, vatandaşlarla yakından ilgilenip çay davetlerini geri çevirmeyerek sohbet etti. Açıklamalarda bulunan Önder, ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinlediğini ve cadde ile sokaklarda güvenlik, huzur ve kamu düzenine ilişkin görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti.

Vurgu: Sahada olmak ve halkla temas

Ziyarette konuşan Önder, emniyet teşkilatının toplumla iç içe olmasının önemine değinerek şunları söyledi: "Bizler vatandaşımızın güvenliği ve huzuru için görev yapıyoruz. Bu görevi yerine getirirken sahada olmayı, vatandaşlarımızla birebir temas kurmayı önemsiyoruz. Esnafımız şehrimizin temel yapı taşlarından biridir. Sizlerin görüş ve taleplerini dinlemek, sorunları yerinde görmek bizlere yol gösteriyor. Emniyet teşkilatı olarak kapımız da gönlümüz de her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Ağrı’nın her noktasında huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz."

Sonuç ve yerel geri dönüşler

Emniyet teşkilatının vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde sürdürülen bu tür temas ziyaretleri, yerel düzeyde güven ve iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor. Ziyaretten memnuniyet duyan esnaf ve vatandaşlar da İl Emniyet Müdürü Göksel Önder'e ziyaretleri ve ilgisi için teşekkür etti.

AĞRI İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKSEL ÖNDER, İL MERKEZİ İLE HAMUR VE DOĞUBAYAZIT İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK...

AĞRI İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKSEL ÖNDER, İL MERKEZİ İLE HAMUR VE DOĞUBAYAZIT İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

AĞRI İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKSEL ÖNDER, İL MERKEZİ İLE HAMUR VE DOĞUBAYAZIT İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.