DOLAR
42,92 -0,18%
EURO
50,66 0,48%
ALTIN
6.239,4 -1,12%
BITCOIN
3.821.403,76 -1,32%

Kürşat Bozkurt, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başladı

Kürşat Bozkurt, Cumhurbaşkanı kararıyla Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü atandı; göreve başlayıp ilk ziyaretini Vali Faik Oktay Sözer'e gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 26.12.2025 15:39
Güncelleme Tarihi: 26.12.2025 15:39

Kürşat Bozkurt, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başladı

Kürşat Bozkurt, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı

Atama Resmi Gazete'de yayımlandı; ilk ziyaret Vali Sözer'e

Kürşat Bozkurt, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı. Atama, 29 Kasım 2025 tarihli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından gerçekleştirildi.

Kararla birlikte önceki müdür Serkan Bircan görevden alınmıştı. Yaklaşık 1 aydır yeni atama yapılmayan müdürlükteki boşluk, Bozkurt'un göreve başlamasıyla giderildi.

Bozkurt, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Vali Faik Oktay Sözer'e gerçekleştirdi. Sözer, yeni müdürü makamında kabul ederek görevinde başarılar diledi.

Atama, kurumun yönetim hattında süregelen değişikliğin resmiyet kazanması anlamına geliyor ve müdürlükteki idari sürecin devamlılığı açısından önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

SAĞDAKİ VALİ SOLDAKİ YENİ İL MÜDÜRÜ

SAĞDAKİ VALİ SOLDAKİ YENİ İL MÜDÜRÜ

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!