Bist 100
10.214,1 0%
DOLAR
32,22 -0,07%
EURO
34,65 -0,1%
ALTIN
2.381,22 0%

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını fragmanı altına yazdığı yorumla herkesi şaşırttı! İşte o yorumu atmasının nedeni

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını fragmanı altına yaptığı şakayla gündem oldu. Diziden ayrıldığı iddiaları yalanlanan güzel oyuncu, yılbaşı tatili için izin aldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 08.01.2024 10:11
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 10:11

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını fragmanı altına yazdığı yorumla herkesi şaşırttı! İşte o yorumu atmasının nedeni

Afra Saraçoğlu Diziden Ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını dizisi yılbaşı ve reklam tatili nedeniyle geçen hafta ekrana gelmemişti. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında ise Afra Saraçoğlu'nun yaptığı bir yorum gündeme bomba gibi düştü.

Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını fragmanıyla ilgili şakası ortaya çıktı

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırıyor. Dizinin 53. Bölüm 2. Fragmanının altına "Bölümde Seyran yok galiba" diye yazan güzel oyuncu, hayranlarını şaşırttı. Saraçoğlu'nun Barselona'dan tatil fotoğrafları paylaşması da bu yoruma anlam yükledi. Acaba Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor muydu?

Afra Saraçoğlu'nun diziden ayrılacağı iddiaları asılsız çıktı. Başarılı yıldızın yılbaşı arasında arkadaşlarıyla yurt dışına tatile gitmek için yapımdan izin aldığı ve bu yüzden de sahnelerinin az olduğu öğrenildi. Diziden ayrılması söz konusu olmayan Afra Saraçoğlu'nun fragman altına yazdığı mesajın da bir şaka olduğu anlaşıldı.

"Seyran'sız Yalı Çapkını olmaz" diyen hayranları, Afra Saraçoğlu'nun şakasına güldü ve yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.