Adıyaman'da sürücünün kontrolünü kaybettiği araç şarampole yuvarlanıp takla attı

Altınşehir Mahallesi Mersin Caddesi'nde sürücüsünün kontrolü kaybeden 57 DF 255 plakalı otomobil refüjü aşıp şarampole devrilerek takla attı; 3 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 29.07.2026 15:38
Güncelleme Tarihi: 29.07.2026 15:38

Adıyaman'da sürücünün kontrolünü kaybettiği araç şarampole yuvarlanıp takla attı

Kaza nasıl meydana geldi:

Edinilen bilgilere göre, Altınşehir Mahallesi Mersin Caddesi üzerinde Mustafa Y. idaresindeki 57 DF 255 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeride geçti. Araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi ve takla attı.

Müdahale ve yaralıların durumu:

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Mustafa Y. ile araçta yolcu olarak bulunan Abdülkadir Y. ve Necati Y. yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alan ekipler, araçta olası risklere karşı müdahalede bulundu. Kazanın ardından trafik kısa süreli aksadı ve yetkililer çevrede güvenlik tedbirleri uyguladı.

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili inceleme ve delil toplama çalışmaları sürüyor.

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.