Adıyaman'da mesire alanında üvezler vatandaşların tepkisine neden oldu

Adıyaman Marina ve Beşpınar mesire alanına gelen vatandaşlar, üvezler nedeniyle piknik yapamadıklarını ve ilaçlamanın yetersiz olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 20.06.2026 14:07
Güncelleme Tarihi: 20.06.2026 14:12

Adıyaman'da mesire alanında üvezler vatandaşların tepkisine neden oldu

Adıyaman'da mesire alanında üvezler vatandaşların tepkisine neden oldu

Üvezlerin piknik keyfini bozduğu iddiası

Adıyaman Marina Mesire alanı ile Beşpınar Mesire alanına piknik amacıyla gelen birçok vatandaş, alandaki üvezler nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını söyledi. Ziyaretçilerin aktardığına göre üvez yoğunluğu, açık havada yemek ve dinlenme imkânını kısıtlıyor.

Vatandaşlar, ilaçlamanın yetersiz olduğunu belirterek sorunun tekrarladığını kaydetti. Kafa dinlemek ve güzel zaman geçirmek için mesire alanına geldiklerini, ancak üvezler nedeniyle bekledikleri huzuru bulamadıklarını ifade ettiler.

Şikâyet sahipleri, yetkililerden alanlarda düzenli ve etkin ilaçlama yapılmasını talep etti. Ziyaretçilerin ortak çağrısı, mesire alanlarının piknik ve dinlenme amaçlı kullanımına engel teşkil eden soruna çözüm bulunması yönünde oldu.

ADIYAMAN’DA, MESİRE ALANINDA ÜVEZLERDEN RAHAT BİR NEFES ALAMAYAN VATANDAŞLAR, DURUMA TEPKİ...

ADIYAMAN’DA, MESİRE ALANINDA ÜVEZLERDEN RAHAT BİR NEFES ALAMAYAN VATANDAŞLAR, DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ.

ADIYAMAN’DA, MESİRE ALANINDA ÜVEZLERDEN RAHAT BİR NEFES ALAMAYAN VATANDAŞLAR, DURUMA TEPKİ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.