DOLAR
42,83 -0,03%
EURO
50,67 -0,58%
ALTIN
6.188,36 -1,39%
BITCOIN
3.759.274,63 0,68%

Adıyaman'da Eğriçay Köprüsü yenileme çalışmalarını Vali Osman Varol inceledi

Vali Osman Varol, Adıyaman merkezindeki Eğriçay Köprüsü şantiyesinde inceleme yaptı; köprünün kısa sürede tamamlanarak kent içi trafik ve güvenliği iyileştirmesi hedefleniyor.

Yayın Tarihi: 23.12.2025 14:51
Güncelleme Tarihi: 23.12.2025 14:51

Adıyaman'da Eğriçay Köprüsü yenileme çalışmalarını Vali Osman Varol inceledi

Adıyaman'da Eğriçay Köprüsü'nde inceleme

Vali Osman Varol çalışmaları yerinde denetledi

Adıyaman merkezde bulunan ve yenilenen Eğriçay Köprüsü şantiye alanında inceleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Osman Varol, devam eden faaliyetler hakkında yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı.

Yetkililer, yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldığını ve köprünün önümüzdeki günlerde hizmete sunulmasının planlandığını belirtti. Projenin tamamlanmasının ardından köprünün sadece ulaşım kapasitesini artırmakla kalmayıp, kent içi trafik akışını rahatlatmasının beklendiği vurgulandı.

Yetkililer ayrıca köprünün hizmete açılmasıyla birlikte vatandaşlara daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım imkanı sağlanacağını ifade etti. Vali Varol da projenin kısa süre içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirterek, yapılan yatırımın Adıyaman'a hayırlı olmasını diledi.

Yerinde denetim ve yükleniciyle yapılan görüşmeler, projenin son aşamalarına yönelik koordinasyonun sürdüğünü göstermektedir. Tamamlandığında, proje kent içi ulaşım düzenine olumlu katkı sağlaması ve güvenlik ile konfor standartlarını yükseltmesi açısından önem taşıyacaktır.

ADIYAMAN MERKEZDE BULUNAN VE YENİLENEN EĞRİÇAY KÖPRÜSÜ ŞANTİYE ALANINDA İNCELEME ÇALIŞMALARI...

ADIYAMAN MERKEZDE BULUNAN VE YENİLENEN EĞRİÇAY KÖPRÜSÜ ŞANTİYE ALANINDA İNCELEME ÇALIŞMALARI YAPILDI.

ADIYAMAN MERKEZDE BULUNAN VE YENİLENEN EĞRİÇAY KÖPRÜSÜ ŞANTİYE ALANINDA İNCELEME ÇALIŞMALARI...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.