Adıyaman'da bıçaklı saldırıda iki çocuk yaralandı
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgiye göre olay, Yunus Emre Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre elinde bıçak bulunan bir şahıs, parkın yanında meşrubat içen 15 yaşındaki M.N.K.'yi bacağından bıçaklayarak yaraladı. Saldırgan bölgeden ayrıldıktan sonra, daha sonra Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde karşılaştığı 16 yaşındaki H.K.'yi de bıçaklayıp kaçtı.
Yaralanan iki çocuk, olay yerine çağrılan ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Emniyetin çalışması
Olay yerine intikal eden polis ekipleri, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Not: Olayla ilgili bilgiler, edinilen ihbar ve iddialara dayanmaktadır; soruşturmanın ilerlemesiyle birlikte resmi açıklamalar bekleniyor.
ADIYAMAN'DA ELİNDE BIÇAK OLAN BİR ŞAHIS, SOKAKTA KARŞILAŞTIĞI 2 ÇOCUĞU YARALAYARAK KAÇTI.