Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

6 gün içinde başvuran faiz ödemeyecek! 30.000 TL'ye kadar limit geldi

İş Bankası, faizsiz kredi fırsatıyla gözleri üzerine çekiyor! Kurban Bayramı öncesinde 30 bin Türk Lirası tutarında faizsiz kredi imkanı sunan İş Bankası, müşterilerine ekonomik rahatlık sağlıyor. Üstelik, bu kampanyaya katılmak için son 8 gün! İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 28.03.2024 22:14
Güncelleme Tarihi: 28.03.2024 22:14

6 gün içinde başvuran faiz ödemeyecek! 30.000 TL'ye kadar limit geldi

İş Bankası, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olarak bilinen ve müşterilerine çeşitli finansal çözümler sunan bir kurum olarak dikkat çekiyor. Özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşların merakla beklediği bir müjdeli haber sonunda geldi. İş Bankası, Ramazan Bayramı öncesinde 30 bin Türk Lirası tutarındaki faizsiz kredi kampanyasını açıkladı. Bir süredir faizsiz kredi bekleyen müşterileri ise bu kampanyadan memnun.

İş Bankası'nın faizsiz bayram kredisi, müşterilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Kampanya detaylarına göre, 30 bin Türk Lirası'na kadar olan kredi talepleri 7/24 İşcep üzerinden kolayca yapılabiliyor. Başvurunun ardından kredi onaylandığı takdirde, müşteriler anında kullanıma hazır hale geliyorlar.

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ!

Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haber İş Bankası'ndan geldi! Artık son 8 güne girdiğimiz bu dönemde, İş Bankası 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşcep mobil uygulaması üzerinden 7/24

Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haber İş Bankası'ndan geldi! Artık son 8 güne girdiğimiz bu dönemde, İş Bankası 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşcep mobil uygulaması üzerinden 7/24 başvuru yapılabilen bu kampanya, onaylandığı anda müşterilerin hesaplarına aktarılıyor.

Kredi Başvuru Şartları:

Herhangi bir İş Bankası kredi ya da kredi kartı borcu bulunmamalı.

Başvuru sahibi 18 yaşından büyük olmalı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunmalı.

Kampanya Detayları Şöyle:

Kredi Tutarı: 30 bin Türk Lirası

Kredi Vadesi: 12 ay

Faiz Oranı: Yüzde 0

Başvuru Kanalı: İşcep mobil uygulaması

Başvuru Süresi: 7/24

İş Bankası, bu faizsiz kredi kampanyasıyla müşterilerine Ramazan Bayramı öncesinde maddi rahatlama sağlarken, başvuruların hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasını da mümkün kılıyor. 

İş Bankası'nın müşterilerini sevindiren faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak artık çok daha kolay! 18 yaşından büyük, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve herhangi bir İş Bankası kredi ya da kredi kartı borcu olmayan herkes, İşcep mobil uygulaması aracılığıyla 7/24 başvurularını gerçekleştirebiliyor. Başvurular, banka yetkilileri tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuçlandırılıyor.

İş Bankası'nın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası, Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Bayram hazırlıkları, konut giderleri veya diğer acil ihtiyaçlar için 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi imkanı sunan İş Bankası, müşterilerine kolaylıkla ulaşılabilir başvuru seçenekleri sunuyor. Artık İşcep mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurularla, nakit ihtiyacınızı hızlıca karşılayabilirsiniz.