Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

5 ay sonra evinizin anahtarı teslim ediliyor! Ayda 11.765 TL taksitle eviniz hazır

5 ay sonra yeni evinizin anahtarını almak istiyorsanız, Katılım Evim sizlere mükemmel bir kampanya başlattı. Aylık sadece 11.765 TL taksit ödeyerek yeni evinize sahip olmanız mümkün. İşte Katılım Evim'le ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürecek kampanyanın detayları...

Yayın Tarihi: 09.01.2024 15:04
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 15:04

5 ay sonra evinizin anahtarı teslim ediliyor! Ayda 11.765 TL taksitle eviniz hazır

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 2024 yılında yeni güncel banka konut kredilerini ve yeni konut kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Bu noktada Katılım Evim, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürecek harika bir konut kampanyasını duyurmaktan geri kalmıyor. Katılım Evim bünyesinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, yalnızca beş ay sonra evlerine sahip olabilecekler. Peşinatım yok deyip üzülmeyin! Sizlerde faizsiz kredi ile peşinatsız ev sahibi olabilirsiniz İşte Katılım Evim'in ayda yalnızca 11.765 TL ödeyerek sahip olacağınız konut kampanyası...

PEŞİNAT ÖDEMESİ YAPMADAN EVİNİZE SAHİP OLABİLİRSİNİZ  

Katılım Evim yılı içersinde bir çok konut kampanyasına imza atarken, bu sefer vatandaşlara beş ay içersinde ev sahibi yapmayı garanti eden yeni bir kampanyayı başlattı. Başlatmış olduğu bu kampanya doğrultusunda vatandaşlar aylık sadece 11.765 TL taksit ödeyerek beş ayda evlerine taşınabilecekler. Peşinatım yok diyenlerin üzülmeyeceği bu kampanya ile vatandaşlar aylık gelirleri düşük olsa dahi ev sahibi olabilecekler. Peşinat ödemesinin sadece 1 milyon TL değerindeki evler için geçerli olduğunu duyuran Katılım Evim, bu değerdeki evler için %50 peşinatın geçerli olduğunun da altını çizdi. 1 milyon üstü değerindeki evler için ise herhangi bir peşinat ödemesi söz konusu değil.

5 ay sonra evinizin anahtarı teslim ediliyor! Ayda 11.765 TL taksitle eviniz hazır

EV SATIN ALIRKEN FAİZ ÖDEMEK İSTEMİYORUM DİYENLERE MÜJDE 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar genellikle faiz ödeme söz konusu olunca büyük bir tereddütte düşüyorlar. Bankaların sunmuş olduğu konut kredileri farklı farklı faiz oranlarıyla sunularak ev sahibi olan vatandaşları bir hayli zor duruma sokuyor. Özellikle konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması vatandaşları farklı konut kampanyalarını araştırmayı iterken, Katılım Evim'den tam olarak vatandaşların istediği bir konut kampanyası duyuruldu. Duyurulan konut kampanyası kapsamında vatandaşlar yalnızca aylık 11.765 TL taksit ödeyerek beş ay sonra evlerinin anahtarlarını teslim alabilecekler. Aacağım evin fiyatı gün geçtikçe artıyor diyenlerin artık beklemelerine gerek yok! Sizlerde 2024 yılına ev sahibi olarak devam edebilirsiniz.

AYLIK GELİRİ DÜŞÜK OLANLAR DA KATILIM EVİMDEN EV SAHİBİ OLABİLECEK  

Yalnızca yüksek gelirliler için değil, aylık geliri düşük olan vatandaşlar için de bu konut kampanyasına imza atan Katılım Evim, faizsiz kredi imkanı sunarak peşinat ödemesi söz konusu olmadan vatandaşların ev sahibi olmasına olanak sağlıyor. Peşinatı olmayan vatandaşların da bu kampanyayla konut sahibi olması bu yıl içersinde mümkün. Hemen başvurarak beş ay içersinde hayalinizdeki eve kavuşmak Katılım Evim ile sizleri bekliyor!