Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

4 Şubat 2024 Pazar Reyting Sonuçları Belli Oldu! Dünün Galibi Kim Oldu? Teşkilat mı, Yargı mı, Survivor mı?

4 Şubat Pazar akşamı televizyon ekranlarında birbirinden iddialı dizi ve programlar yayınlandı. Reyting sıralamasına göre en çok izlenen yapımlar belirlendi. Dün akşam reyting sıralamasında zirvenin sahibi hangi yapım oldu? Fox TV'de yayınlanan "Kirli Sepeti" dizisi mi, Kanal D'deki "Yargı" dizisi mi yoksa TRT1'in fenomen dizisi "Teşkilat" mı dün akşamın galibi oldu. TV8'in heyecanla takip edilen yemek yarışması "Survivor Türkiye All Star 2024" reytinglerde ne yaptı? İzleyiciler, sevdikleri yapımların reyting performansını merakla takip ediyor ve hangi programın daha fazla ilgi gördüğünü öğrenmek için reyting sıralamasını haberimizden inceleyebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 05.02.2024 10:53
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 10:53

4 Şubat 2024 Pazar Reyting Sonuçları Belli Oldu! Dünün Galibi Kim Oldu? Teşkilat mı, Yargı mı, Survivor mı?

4 Şubat Reyting Sonuçları Açıklandı: İşte Lider Programlar!

Televizyon dünyasının merakla beklenen reyting sonuçları 4 Şubat tarihinde açıklandı. İşte Total ve AB kategorilerinde lider olan programlar:

Total'de 1. Sırada: "Survivor All Star" (TV8)

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Survivor All Star" programı, Total kategorisinde birinci sıraya yerleşti. Seyircilerin ilgisiyle dikkat çeken yarışma programı, bu hafta da zirvedeki yerini korudu.

Total'de 2. Sırada: "Kirli Sepeti" (Fox TV)

Fox TV'de yayınlanan "Kirli Sepeti" dizisi, Total kategorisinde ikinci sıraya yerleşti. Dramatik hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin tercihi olan dizi, reyting listesinde üst sıralarda kendine yer buldu.

Total'de 3. Sırada: "Teşkilat" (TRT1)

TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşan "Teşkilat" dizisi, Total kategorisinde üçüncü sıraya yerleşti. Polisiye ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizi, reytingde üst sıralarda yer alarak başarılı bir performans sergiledi.

AB'de 1. Sırada: "Survivor All Star"

AB kategorisinde de "Survivor All Star" birinci sıradaki yerini korudu. TV8'de izleyiciyle buluşan yarışma programı, geniş izleyici kitlesine ulaşarak AB kategorisinde liderliğini sürdürdü.

AB'de 2. Sırada: "Yargı" (Kanal D)

Kanal D'de yayınlanan "Yargı" dizisi, AB kategorisinde ikinci sıraya yerleşti. Hukuk temalı dizisiyle dikkat çeken yapım, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

AB'de 3. Sırada: "Teşkilat"

TRT1'de ekrana gelen "Teşkilat" dizisi, AB kategorisinde üçüncü sıraya yerleşti. İzleyicilerin polisiye ve dramatik öğelerle örülü bu yapıma gösterdiği ilgi, reyting sıralamasında kendine sağlam bir yer bulmasını sağladı.

reyting