Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Yengeçler ve yükselen yengeçler, 21 ocak’a kadar ilişkilerinizde sonlanmalar, netlikler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde akılcı, mantıklı ve sabırlı olun. Plüton’un etkisine karşı koyamazsınız, akışına bırakın.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 19:47
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 19:47

15-21 Ocak haftasında Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak'ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcunu bırakacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüto'nun Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüto'nun ayrıldığı burçlardaki konuları tamamlamak için daha yoğun enerjiler getirecek. Plüto, toplumsal olayları ve Kolektif enerjiyi temsil eden bir gezegen. Kişisel hayatlarımızda da, 2008 yılından beri, 14 yıldır üzerinde çalıştığımız konuları, çözüme kavuşturmaya çalıştığımız temaları sonlandırma noktasındayız. Plüto, bizi güçlendiren, hırslandıran, motive eden, istediği şeyleri başaran bir duruma getiren bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu, kariyerle, finansal planlamayla, toplumda bir yer edinmekle, güçlü olmakla ilgili bir burç. Şimdi ise, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna giriş yapıyor. Bu değişim, özgürlüğü, bağımsızlığı önemseyen, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını öne çıkaran bir enerjiye dönüşecek. Bizler de kişisel hayatlarımızda, 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımda yeni şeyler aramaya başlayacağız. 21 Ocağa kadar zorlayıcı zamanlar yaşayabiliriz.

Yengeç Burcu 15-21 Ocak ayı yorumu

Sevgili yengeçler ve yükselen yengeçler, şu anda bir sürecin, bir dönemin sonuna yaklaştığımız bir evredeyiz. 2008 yılından beri oğlak burcunda bulunan plüton, buradan ayrılıyor. Bu da ilişkileriniz, aşk hayatınız, evliliğiniz ve diğer insanlarla olan bağlantılarınız açısından bazı netlikler, sonuçlar, bitişler ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor. Bu şunları ifade edebilir:

Sancılı Bir İlişkiniz Varsa

Bu ilişki artık dayanılmaz bir noktaya gelebilir ve sona erebilir. Ya da partnerinizin hayatında zorluklar yaşanabilir. Finansal olarak ya da eşlerle ilgili olarak çözmek istediği sorunlar olabilir. Bu sorunları halletmek için ya da bitirmek için bir mücadeleye girebilir. İş hayatınızda da değişiklikler olabilir. İşten ayrılmak ya da yeni bir işe başlamak gibi.

Bir İlişkiniz Var ve Bir Üst Seviyeye Geçmek İstiyorsanız

Bu ilişkiyi daha ileri taşımak için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken karşı tarafın temposuna uyum sağlamak daha iyi olabilir. Partneriniz size beklenmedik şekilde evlenme teklif edebilir ya da birlikte yaşamak isteyebilir. Bu gibi radikal kararlar karşısında hazırlıklı olun.

Bir İlişkiniz Yoksa

Bu dönemde neden ilişki kuramadığınızı ya da ilişkilerinizin neden yürümediğini sorgulayabilirsiniz. Ancak bu dönem yakında bitecek ve yeni sayfalar açılacak. Daha rahat, daha konforlu ve daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. Bu geçiş sürecindesiniz, bu yüzden son zorluklara katlanın.

Bu evre sadece aşk hayatınızı değil, diğer türden ilişkilerinizi de etkiliyor. Ortaklıklar, paydaşlıklar, birlikte çalıştığınız ya da yürüdüğünüz insanlar. Bazılarımız için bir iş ortaklığı, son anda yapılan bir anlaşma gibi durumlar söz konusu olabilir. Mesela bir ev almak istiyorsunuz, ama komisyoncu ya da emlakçı son dakikada sorun çıkarabilir. Diğer ilişkilerinizde de son dakika sürprizleri yaşayabilirsiniz. Sabırlı olalım, 11 ocak civarında ilişkilerimizi yönetmekle ilgili daha mantıklı, daha akılcı kararlar vereceğiz. İlişkilerimizde denge ve uyum sağlamaya çalışırken, kendi isteklerimizi göz ardı ettiğimiz noktaları da fark edeceğiz. Toplumda nasıl bir iz bırakmak istiyoruz, nasıl bir kariyerimiz, nasıl bir gücümüz olsun istiyoruz, bunları da gözden geçireceğiz. Ne olursa olsun, bazı kararlar alacağız. 21 ocak'a kadar da akışına bırakmak, mantıklı düşünmek daha akıllıca olacak. 19-20 günleri biraz sert geçebilir, güç savaşları yaşanabilir. Bu günlerde temkinli olmak ve akışına bırakmak yine daha iyi olacak. Plüton söz konusu olduğunda, elimizden çok fazla bir şey gelmez, o yüzden bırakalım ne olacaksa olsun.