Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Koç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir, 15-21 Ocak haftasında Koç burcunu nelerin beklediğini anlatıyor. Plüton'un Oğlak burcunu terk edip Kova burcuna geçmesi, kariyer, ilişki ve finansal konularda önemli kararlar alınmasını gerektiriyor. Bu kararlar, Koç burcunun hayatında yeni bir sayfa açacak.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 19:20
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 19:31

15-21 Ocak haftasında Koç burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

15-21 Ocak Koç burcu yorumları

Duygu Demir’in 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak’ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. Bu tarihten itibaren Plüton Oğlak burcunu bırakıp Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüto’nun Oğlak burcuna son bir kez daha uğrayacağını unutmayın. Plüton, ayrıldığı burçlarda konuları tamamen kapatmak için keskin bir enerji yayar. Plüton, toplumsal meseleleri ve kolektif enerjiyi temsil eder. Bireysel hayatlarımızda da 2008 yılından bu yana, 14 yıldır üzerinde uğraştığımız konuları, çözüme kavuşturmaya çalıştığımız temaları sonlandırma noktasındayız. Plüto, bizi güçlendiren, hırslandıran, çalıştıran, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süre zarfında Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu, kariyer, finansal planlama, toplumda bir yer edinme, güçlü olma ile ilgilidir. Şimdi ise Plüton, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında Oğlak burcunu terk edip Kova burcuna girecek. Bu değişim, özgürlük ve bağımsızlık peşinde koşan, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını öne çıkaran bir enerjiye dönüşecek. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımızda yeni şeyler aramaya başlayacağız. 21 Ocak’a kadar zorlayıcı zamanlar yaşayabiliriz.

Koç ve Yükselen Koç: 21 Ocak’ta Plüto Oğlak Burcunu Terk Ediyor!

Gökyüzünde şu an sadece Uranüs geri gidiyor. Hayat bize, harekete geç, savaş, çalış diyor. Plüton'un ayrılması; kariyeriniz, toplumdaki yeriniz, duruşunuz, imajınız, gücünüz, yöneticilerinizle olan ilişkiniz, ailenizin toplumdaki konumu ve yeri ile ilgili bir karar aşamasını işaret ediyor. Plüton'un ayrılması genellikle biraz daha zorlu olaylara işaret eder. Bu nedenle kontrol edemediğimiz olaylar, durumlar, bitişler ve bazı bakış açılarının değişimi ortaya çıkabilir. Örneğin, bir firmada çalışıyorsanız yöneticiniz değişebilir, hiyerarşik yapı değişebilir, firma ile ilgili bir problem yaşayabilir, elinizdeki iş son anda ters gidebilir. En kötü ihtimalle iş ile ilgili kapanma, işten çıkma gibi durumlar söz konusu olabilir. Başka bir açıdan bakarsak bir ilişkiniz varsa o bitebilir. Bekarsanız ciddi bir ilişki kurmak isteyebilir, bunun için adımlar atabilirsiniz. Yani bu dönem, devam eden şartları sonlandırma, tamamlama ve yeni bir sayfa açma yönünde bir enerji. Çalıştığınız yerlerde yöneticilerinizle çok fazla çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. 11 Ocak pazartesi günü saat 14:57’de Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, bu ayrılık sürecindeki kararlarınızı belirginleştirecek. 19-20 Ocak tarihlerinde sert hareketler, daha gergin kararlar ve bazı şeylerin sonu gibi kesin durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu günlerde finansal anlamda kazanç elde edeceğiniz bazı kararlar da alabilirsiniz. Analitik ve mantıklı bir zihinle hareket edeceksiniz. 21 Ocak’tan sonra bambaşka bir Koç burcu olarak yolunuza devam edeceksiniz. Bu yüzden şu anki dönemi en mantıklı şekilde, neler bitirilmeli, neler tamamlanmalı, neler temizlenmeli… yani ne yapılması gerekiyorsa onu yaparak bitirmek gerekiyor. Sağlığınızla ilgili çok ciddi bir sorun yok sizin burcunuzda ama dikkatli olmakta fayda var.