Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında İkizler burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Bu hafta burçlarınızda neler var? Plüton’un burç değiştirmesi hayatınızda nasıl etkiler yaratacak? Yeni ay size hangi alanlarda yeni fırsatlar sunacak? Duygu Demir’in yorumlarıyla 15-21 Ocak burç yorumlarını okuyun.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 19:38
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 19:38

15-21 Ocak haftasında İkizler burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak'ta yeni bir ayın başlangıcına tanık olacağız. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcunu bırakacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüton'un Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüto'nun terk ettiği burçlardaki konuları tamamlamak için daha sert enerjiler getirecek. Plüton toplumsal konuları Kolektif enerjiyi simgeler. Bireysel hayatlarımızda da uzun zamandır, 2008 yılından bu yana, 14 yıllık meseleleri, halletmeye çalıştığımız konuları sonlandırma evresindeyiz. Plüton bizi güçlendiren, hırslandıran, çalıştıran, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu dönemde Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu kariyerle, finansal planlamayla toplumda bir yer edinmekle güçlü olmakla ilgilidir. Şimdi ise burayı terk edip, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna girecek. Bu değişim de özgürlük, bağımsızlık isteyen, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını öne çıkaran enerjiye dönüşecek. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımda yeni şeyler arayacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

İkizler ve Yükselen İkizler

21 Ocak’a kadar olan süreç, sizin için de büyük bir değişim ifade ediyor. Plüton, Oğlak burcundan ayrılıyor ve sekizinci evinizdeki etkisini bitiriyor. Bu ev, finansal konularda başkalarına muhtaç olduğunuz durumları, eşinizin veya ailenizin gelirlerini, miras, vergi, borç, kredi gibi konuları kapsıyor. Ayrıca, sağlık, psikoloji, kriz, kayıp gibi zorlu konuları da içeriyor. Plüton’un bu evden çıkması, bu alanlarda bir dönemin sona ermesi anlamına geliyor. Ancak, bu süreçte bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Örneğin, kredi başvurunuz onaylanmayabilir, eşinizin veya ailenizin almayı umduğu bir para gecikebilir, uzak bir akrabanızın sağlık sorunuyla uğraşmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda, kendinizi stresli ve depresif hissedebilirsiniz. Bu yüzden, net kararlar vermek için acele etmeniz iyi olmaz. 11 Ocak’ta Oğlak burcunda yeni ay olacak. Bu yeni ay, çocuklarınız, hobileriniz, yaratıcılığınız ve yeteneklerinizle ilgili konularda yeni bir başlangıç yapmanıza olanak tanıyabilir. Hedeflerinizi belirlemek ve yeteneklerinizi nasıl kullanacağınıza karar vermek için bu yeni ayı fırsat olarak görebilirsiniz. 19-20 Ocak tarihleri, bu sürecin en zorlu günleri olabilir. Ancak, Merkür ve Jüpiter’in olumlu açısı sayesinde, finansal veya ruhsal anlamda size iyi gelecek bazı fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu süreçte, akışa ayak uydurmak ve iç sesinizi dinlemek en doğrusu olacaktır.