Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Boğa burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir, 15-21 Ocak burç yorumlarında, Plüton’un Oğlak’tan Kova’ya geçişinin etkilerini anlatıyor. Boğa burcu ve yükselen boğa burcu için, kariyer, hukuk, yurt dışı, yeni ay ve Merkür Jüpiter üçgeni gibi konularda neler beklediğini paylaşıyor.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 19:28
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 19:31

15-21 Ocak haftasında Boğa burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak’ta yeni bir ayın başlangıcını yaşıyoruz. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcundan ayrılacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüto’nun Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüto’nun bıraktığı burçlardaki konuları tamamlamak için daha sert enerjiler getirecek. Plüto toplumsal konuları Kolektif enerjiyi temsil eder. Bireysel hayatlarımızda da çok uzun süredir, 2008 yılından bu yana, 14 yıllık konuları, halletmeye çalıştığımız temaları sonlandırma evresindeyiz. Plüto bizi güçlendiren, hırslandıran, çalıştıran, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu kariyerle, finansal planlamayla toplumda bir yer edinmekle güçlü olmakla ilgilidir. Şimdi ise burayı terk edip, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna geliyor. Bu değişim de özgürlük, bağımsızlık isteyen, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını ön plana çıkaran enerjiye dönüşecek. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımda yeni şeyler arayacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burcu İçin 21 Ocak’a Kadar Olan Dönem

Sevgili boğalar ve yükselen boğalar, önemli bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, size 21 Ocak’a kadar olan dönemi blok şeklinde anlatmak istiyorum. Bu dönemde Plüton, oğlak burcunu bırakıyor. Plüton, uzun zamandır oğlak burcunda ilerlerken, sizin açılarınıza destek oluyordu. Hayalleriniz, hedefleriniz, ticaret, yurt dışı, uzun vadeli planlarınız, hepsiyle ilgili uğraştığınız ve emek verdiğiniz konularda, artık size yarar sağlamayan ne varsa, bunları sonlandırıyorsunuz. Kendinize, toplumdaki yerinize ve kariyerinize daha çok yoğunlaşacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Plüton'un Sonlandırdığı Konular

Bu dönemde, pluto’nun bitirdiği krizli konular da var. Şu anda, iki tane krizli konumuz var. Birincisi, hukuki bir sorunumuz varsa veya hukuki bir sorun yaratabilecek bir durum varsa, bunu çok fazla zorlamadan ve sıkıştırmadan çözmeye çalışmak gerekiyor. Belki de bazılarımızın hukuki sorunu da bu dönemde hallolacaktır. İkincisi, yurt dışıyla ilgili konularda da çok ısrarcı davranmamak daha iyi olur. Mesela, üç kere Amerika’ya gitmek için vize başvurusu yaptınız ama olmadı. Dördüncü kez için bu dönemde başvurmayın. Yeni bir süreç başlıyor. 21 Ocak’tan sonra, bu konularda daha farklı şeyler deneyebilirsiniz. Yurt dışında yaşayacak mıyım, yaşamayacak mıyım, tanışacağım, taşınacağım, bunlarla ilgili kararlar da gündeme gelebilir.

Yeni Ay ve Merkür Jüpiter Üçgeni

Bu sürecin içinde, 11 Ocak’ta yeni ay var. Bu yeni ay, bütün bu konularda karar alma temasını ortaya çıkarıyor. 19-20 Ocak tarihlerinde ise biraz zorlu bir dönem var. Bu dönemde, ilişkilerinizle ilgili veya finansal anlamda çok zorlayıcı bir durum olmasa da, hayat koşullarının biraz daha yorucu ve sıkıcı olması, sizi biraz bunalıma sokabilir. Ama bu 19-20 Ocak zorlu döneminde, Merkür Jüpiter üçgeni ile de bazı konularda çözüm yolları bulabileceğinizi söyleyebilirim.