Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Balık burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Plüton'un burç değiştirmesiyle hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Sosyal çevreniz, hedefleriniz ve finansal durumunuz değişecek. Kendinize odaklanın ve hayallerinizin peşinden gidin.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 21:16
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 21:16

15-21 Ocak haftasında Balık burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak'ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcundan ayrılacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüto'nun Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüto'nun bıraktığı burçlardaki konuları tamamlamak için daha yoğun enerjiler getirecek. Plüto toplumsal konuları ve Kolektif enerjiyi temsil eder. Bireysel hayatlarımızda da 2008 yılından beri, 14 yıldır uğraştığımız, çözümlemeye çalıştığımız temaları sonlandırma evresindeyiz. Plüto bizi güçlendiren, hırslandıran, motive eden, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu kariyerle, finansal planlamayla, toplumda bir yer edinmekle, güçlü olmakla ilgilidir. Şimdi ise burayı terk edip, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna girecek. Bu değişim de özgürlüğü, bağımsızlığı, teknolojiyi, insani yardımı ön plana çıkaran bir enerjiye dönüşecek. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır mücadele ettiğimiz, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımızda yeni şeyler aramaya başlayacağız. 21 Ocağa kadar zorlayıcı zamanlar yaşayabiliriz.

Balık Burcu İçin Büyük Değişim Zamanı

Sevgili balık ve yükselen balık burçları, 21 Ocak’a kadar çok enteresan bir dönemdeyiz. Hepimizin hayatını etkileyecek olan büyük bir değişim, plüton’un oğlak burcundan çıkmasıyla oluyor. Bu da 11. evinizi, yani sosyal çevrenizi ve hedeflerinizi kapsayan alanı etkiliyor. Bazılarınız zaten uzun süredir bakış açınızı ve hedeflerinizi yeniliyorsunuz ve yeni bir hayat inşa etmek için adımlar atıyorsunuz. Uzun vadeli düşünceleriniz, hedefleriniz ve beklentileriniz artık size uygun olmayan tarafları var ve bunları fark ediyorsunuz. Yeni olanlara yer açmak için bir yapım süreci içindesiniz. Çünkü satürn sizin burcunuzda ve 11 Ocak’taki yeni ayda da sizinle birlikte. Daha sağlam bir temel oluşturmak için artık geride bırakmanız gereken şeyleri saptayacak ve şunu yapacağım bunu yapmayacağım diyerek kararlar alacaksınız. Bu süreçte finansal durumunuz da önemli olacak. Hedefleriniz var ama bunları gerçekleştirmek için ne kadar para harcamanız gerektiği ve nasıl kazanacağınız konusunda akıllıca kararlar vermeniz gerekecek. Kendi paranızı kazanmak sizin için değerli olacak. 21 Ocak’a kadar bazı şeylerin artık sizin için eskisi kadar önemli olmadığını anlayacak ve yüzleşip geride bırakarak ilerleyeceksiniz.

Sosyal Çevrenizde Değişiklikler Olabilir

Bu süreçte sosyal çevrenizde de bazı değişiklikler olabilir. Bazı insanlarla ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Bazılarıyla aranızda sizi rahatsız eden durumlar veya koşullar ortaya çıktığında, olayı kapatmayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın hayatlarında büyük değişimler veya dönüşümler olabilir. Eskiden ait hissettiğiniz bazı gruplar veya ekipler size artık zevk vermeyebilir. Mesela yoga yaptığınız veya manevi konuları paylaştığınız bir ekip vardır ve bu insanlarla bağlantınızı kaybettiğinizi hissedersiniz. Bu süreçte akışına bırakın, giden gitsin, biten bitsin. Kendi paranıza, yapmak istediklerinize ve değişen hedeflerinize nasıl ulaşabileceğinize odaklanın. İlişkiler konusunda sizi yoran bir durum yok ama kendinize odaklandığınız için ilişkiyi çok önemsemeyebilirsiniz. Bu süreçte akışına bırakın, her şey 21 Ocak’tan sonra hayatınızda bambaşka bir yön alacak. Sevgili balık burçları, hayallerinizin sorumluluğunu almayı unutmayın.