Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Aslan burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir, 15-21 Ocak arasında aslan burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor. Plüton'un Oğlak'tan Kova'ya geçişi, iş, sağlık ve günlük yaşam koşullarında değişim ve dönüşüm getirecek. Aslanlar, iletişime dikkat etmeli, fırsatları değerlendirmeli ve 21 Ocak'ta dikkatli olmalı.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 20:05
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 20:05

15-21 Ocak haftasında Aslan burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak burç yorumları

11 Ocak'ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcundan ayrılacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüton'un Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüton'un bıraktığı burçlardaki konuları tamamlamak için daha yoğun enerjiler getirecek. Plüton, toplumun ilgilendiği konuları ve Kolektif enerjiyi temsil eder. Kişisel hayatlarımızda da, 2008 yılından beri, 14 yıldır üzerinde çalıştığımız konuları ve temaları sonlandırmak üzereyiz. Plüton, bizi güçlendiren, hırslandıran, motive eden, istediklerimizi elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süre zarfında Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu, kariyer, finansal planlama, toplumdaki konum ve güç ile ilgilidir. Şimdi ise, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Oğlak burcunu bırakıp, Kova burcuna girecek. Bu değişim, özgürlük ve bağımsızlık peşinde koşan, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını öne çıkaran bir enerjiye dönüşecek. Biz de kişisel hayatlarımızda, 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak gibi şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımızda yeni şeyler aramaya başlayacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

Aslan burcu 21 Ocak'a kadar neler yaşayacak?

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu olanlar, 21 Ocak'a kadar çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hem kişisel hayatlarımız hem de toplumsal konular büyük bir değişim ve dönüşüm sürecine girecek. 21 Ocak'a kadar oğlak burcunun son derecelerinde ilerleyen gezegenler, genel olarak zorlu, sert ve keskin etkiler oluşturacak. Bu süreci bir engel dönemi olarak tanımlayabiliriz. Bu dönemde iş, sağlık ve günlük yaşam koşullarımızla ilgili konular gündeme gelecek. Lütfen sağlığınıza ekstra özen gösterin. Özellikle kemik, eklem, iskelet sistemi, diş, tırnak gibi vücudun daha sert dokularıyla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Ayrıca iş yerinde de hiyerarşik yapı, yönetici, ast-üst ilişkileri gibi konularda değişimler yaşanabilir. Bazı işler bitirilebilir, yeni işler başlatılabilir, uzun süredir devam eden işlerde sorunlar çıkabilir, iş arkadaşlarınızın hayatlarında zorluklar olabilir. Yani genel olarak çalışma düzenimizle ilgili stresli, baskılı ve sert durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. 11 Ocak'ta yeni Ay gerçekleşecek. Bu yeni Ayda sizleri güçlü olduğunuzu söyleyebilirim. Ancak iletişime çok dikkat etmeniz gerekiyor. İnsanlarla doğru, uyumlu ve ılımlı bir iletişim kurmaya çalışın. Kavgalardan, gürültülerden, gerginliklerden, sert hamlelerden kaçının ve durumu sakin bir şekilde yönetmeye çalışın. Bu size daha iyi sonuçlar getirecektir. Ayrıca 19-20 Ocak'ta ticari açıdan fırsatlar yakalayabileceğiniz son dakika hamleleri yapabilirsiniz. Fakat 21 Ocak'ta oluşacak güneş-pluto kavuşumu beni kaygılandırıyor. Bu yüzden bu 2-3 günlük süreci lütfen dikkatli bir şekilde geçirin. İşinize daha çok odaklanın, ilişkilerde sert sözler sarf etmeyin, finansal olarak riskli işlere girmeyin. Ama kariyer planlaması, günlük hayat, sağlık ve iş koşullarıyla ilgili konularda dikkatli olun. Gökyüzü bize bunları söylüyor 21 Ocak'a kadar sevgili aslan burçları.