DOLAR
39,62 -0,06%
EURO
45,68 0,01%
ALTIN
4.296,95 -0,02%
BITCOIN
4.097.943,39 0,23%

14 Yıldır Aranan Hükümlü, Kırşehir ve İstanbul Jandarması Tarafından Yakalandı

Hakkında 20 yıl 8 ay hapis cezası olan 14 yıldır firari hükümlü, jandarma operasyonuyla yakalandı.

Yayın Tarihi: 10.06.2025 14:44
Güncelleme Tarihi: 10.06.2025 14:44

14 Yıldır Aranan Hükümlü, Kırşehir ve İstanbul Jandarması Tarafından Yakalandı

Hakkında 20 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

Kırşehir ve İstanbul jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucu, çeşitli suçlardan 20 yıl 8 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 50 yaşındaki Ş.U. yakalandı. Hükümlü, 14 yıldır aranan firari olarak biliniyordu.

Arama Çalışmaları ve Yakalama Süreci

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Ş.U.'nun Kaman ilçesinde bulunduğu bilgisi üzerine araştırma başlattı. Ekipler, firarinin bulunduğu adresten kaçtığını belirleyerek, teknik ve fiziki takip ile İstanbul'a gittiğini tespit etti.

Operasyon Detayları

Kırşehir ve İstanbul JASAT ekipleri, belirlenen adresin yanı sıra bir restoranda yaptıkları operasyon sonucunda Ş.U'yu yakaladı. Suç kaydı sayısının 42 olduğunu belirleyen ekipler, hükümlünün 14 yıldır arandığını da kaydetti.

Gözaltına alınan Ş.U., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Böylece uzun bir süre boyunca güvenlik güçlerinden kaçmayı başaran bu firarinin yakalanması, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu gerçekleşti.