DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.844.461,27 0,04%

Zuzek ve Göktan Gürpüz: Fenerbahçe maçı öncesi Gençlerbirliği değerlendirmesi

Gençlerbirliği oyuncuları Zan Zuzek ve Göktan Gürpüz, Süper Lig 4. haftasında 31 Ağustos Pazar oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin beklenti ve eksikleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 28.08.2025 15:37
Güncelleme Tarihi: 28.08.2025 15:45

Zuzek ve Göktan Gürpüz: Fenerbahçe maçı öncesi Gençlerbirliği değerlendirmesi

Gençlerbirliği'nde Zuzek ve Göktan Gürpüz Fenerbahçe maçı öncesi konuştu

Gençlerbirliği oyuncuları Zan Zuzek ve Göktan Gürpüz, Süper Lig'in 4. haftasında 31 Ağustos Pazar günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenmanların ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Zan Zuzek'in değerlendirmesi

Zan Zuzek, ligde karşılaşacakları Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, "Güçlü bir rakibe karşı taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Bu maçın gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarım son 3 maçtan daha iyi bir performans ortaya koyup iyi bir maç çıkartırız." dedi.

Kalelerinde son dönemde yaşanan gollere ilişkin Zuzek, "Üç maçta 5 gol bence fazla. Yemememiz gereken goller var. Genele baktığımızda eksik oyuncularımız var, gelmesini beklediğimiz oyuncularımız var, sakat oyuncularımız ve geç gelen oyuncularımız var. Tabii ki maç içerisinde konsantrasyonumuzun yüksek olması ve bu golleri yemememiz lazım. Eğer bu golleri yediysek de bu gollerden ders çıkartıp bir sonraki maçta daha iyi konsantre olmamız lazım. Bundan sonra umarım gol yemeyiz ve maçlardan ya galibiyet ya da beraberlikle ayrılırız." ifadelerini kullandı.

Son iki maçta normal mevkisinde oynamamasına dair, "Şu anda hem gelmeyen hem eksik ve sakatlığı devam eden oyuncularımız var. Bu durumdan dolayı hocamız benim pozisyonum için bir konuşma yaptı. Daha önce de oynadığımdan stoper mevkisinde oynayabileceğimi söyledim. Zaten takımın menfaatine nerede olursa oynarım. Umarım bu maçta da iyi bir performans çıkartırım ve artık iyi bir skor alırız." dedi.

Maçların son dakikalarında yenilen gollerin nedenine değinen Zuzek, "Bahane bulmayı doğru bulmuyorum. Son 10 dakikada daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Hem Antalyaspor hem de Gaziantep FK maçında iyi bir mücadele verdik. Bu iki maçta da en az bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bunu çözmemiz lazım, bundan sonraki maçlarda bunun olmaması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

Göktan Gürpüz'ün sözleri

Göktan Gürpüz, Fenerbahçe maçının zor olacağını bilerek hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti: "İyi hazırlanıyoruz, maç günü umarım sahada elimizden gelenin en iyisini yaparız. Son maçımız hariç diğer iki maçta kötü bir performans ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum. Eksikliklerimiz var bunu kabul ediyorum ama bunları her maç gidermemiz gerekiyor. Bu eksiklikleri giderirsek bundan sonraki maçlarda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."

Bireysel performansına dair Gürpüz, "Daha iyi ve etkili olabilirim, bunun için uğraşacağım." ifadelerini kullandı.

Kariyer hedefiyle ilgili olarak genç oyuncu, "Her futbolcu büyük takımlarda olmak ister ancak benim şu anda hedefim Gençlerbirliği'ne faydalı olabilmek. Şu anda tek odak noktam Gençlerbirliği'nin başarısı." değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerbirliği oyuncuları Zan Zuzek (fotoğrafta) ve Göktan Gürpüz, Süper Lig'in 4. haftasında 31...

Gençlerbirliği oyuncuları Zan Zuzek (fotoğrafta) ve Göktan Gürpüz, Süper Lig'in 4. haftasında 31 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları maçı değerlendirdi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı takımın oyuncuları Zan Zuzek ve Göktan Gürpüz, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Gençlerbirliği oyuncuları Zan Zuzek (fotoğrafta) ve Göktan Gürpüz, Süper Lig'in 4. haftasında 31...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı