Zonguldak'ta yalnız yaşayan 75 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
Zonguldak'ın Yeşil Mahalle Gölbaşı Sokak'taki Aras Apartmanında yaşayan 75 yaşındaki Burhanettin Şen, kendisinden üç gündür haber alınamaması üzerine yakınları tarafından kontrol amacıyla ziyaret edildiğinde evinde ölü olarak bulundu.
Olayın ortaya çıkışı
Gece saatlerinde meydana gelen olayda, apartman dairesine giren Şen'in oğlu, babasını kanlar içerisinde yerde yatarken buldu ve durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi; sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Şen'in hayatını kaybettiği teyit edildi.
Soruşturma ve adli işlem
Cumhuriyet savcısının yönlendirmesiyle olay yeri inceleme ekipleri dairede detaylı çalışma gerçekleştirdi. Şen'in cenazesi, ölüm nedeninin tespiti için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna otopsi yapılmak üzere nakledildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ve dairede herhangi bir zorlama izi olup olmadığına yönelik araştırma yürütüyor. Olayın aydınlatılmasına yönelik yürütülen geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
İncelemelerin önemi
Adli süreç kapsamında yapılacak otopsi ve olay yeri incelemeleri, ölüm sebebinin netleştirilmesi açısından belirleyici olacak. Güvenlik kamera kayıtları ve forensik bulgular soruşturmanın yönünü belirleyecek unsurlar arasında yer alıyor.
ZONGULDAK'TA YAŞAYAN 75 YAŞINDAKİ BURHANETTİN ŞEN, KENDİSİNDEN ÜÇ GÜNDÜR HABER ALAMAYAN YAKINLARI TARAFINDAN EVİNDE HAYATINI KAYBETMİŞ HALDE BULUNDU. ŞEN'İN ÖLÜM SEBEBİNİN ARAŞTIRILMASI ÜZERİNE OTOPSİ İŞLEMLERİ BAŞLATILDI.