Yurtlarda son rötuşlar: Karabük'te yeni dönem öncesi hazırlıklar tamamlanıyor

Karabük İl Müdürü Coşkun Güven, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yurtlardaki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyip denetledi.

Yayın Tarihi: 16.09.2026 16:22
Güncelleme Tarihi: 16.09.2026 16:22

Yurtlarda son rötuşlar: Karabük'te yeni dönem öncesi hazırlıklar tamamlanıyor

karabük yurtlarında son hazırlıklar

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yurt binalarında gerçekleştirdiği incelemelerde, hazırlık çalışmalarının yerinde yürütüldüğünü bildirdi. Güven, bakım, onarım, temizlik ve düzenleme süreçlerini denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

yapılan çalışmaların kapsamı:

İncelemelerde, yurtlardaki fiziki düzenlemelerin ve temizlik işlerinin planlı şekilde sürdüğü vurgulandı. Yapılan kontrollerde öğrenci odaları, ortak kullanım alanları ve altyapı hizmetlerinde yürütülen çalışmaların titizlikle takip edildiği kaydedildi. Amaç, öğrencilerin güvenli, konforlu ve sağlıklı ortamlarda barınabilmesini sağlamak olarak açıklandı.

hedef ve takvim:

İl Müdürü Coşkun Güven, yurtların yeni döneme eksiksiz biçimde hazır hale getirilmesinin öncelikli hedef olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yurtlarımızda öğrencilerimizin huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda barınabilmeleri için tüm hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli tüm bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını planlı şekilde tamamlıyoruz. Amacımız, gençlerimizi en iyi şartlarda karşılamak ve onlara kaliteli bir barınma hizmeti sunmaktır".

Güven, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanacağını ve yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

KARABÜK GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ YURTLARDA...

KARABÜK GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ YURTLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.