Yüreğir Belediyesi sel mağdurlarına destek sağlıyor
Ekipler eş zamanlı temizlik ve iyileştirme çalışmalarına başladı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından ilçedeki mahalleleri ziyaret ederek, evleri su baskınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Demirçalı, ziyaretlerde mağduriyetleri yerinde dinleyip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Belediye ekipleri, yoğun yağış sonrası oluşan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla hızla sahaya inerek temizlik ve iyileştirme çalışmalarını ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak başlattı. Ekipler, su baskınlarından etkilenen sokak ve evlerde titizlikle temizlik gerçekleştirdi.
Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Demirçalı, hiçbir vatandaşın yalnız bırakılmayacağını vurguladı ve destek taahhüdünü yineledi.
Ali Demirçalı: "Zor günler dayanışmayla aşılır. Yüreğir’de kimse bu süreci tek başına yaşamayacak. Belediyemizin tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."
YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ DEMİRÇALI, YAŞANAN SEL SONRASI HİÇBİR VATANDAŞIN YALNIZ BIRAKILMADIĞINI SÖYLEDİ.