Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Karaveliler Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Karaveliler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu; talepler dinlendi, yürütülen çalışmalar ve geleceğe dönük planlar ele alındı.

Yayın Tarihi: 12.01.2026 13:54
Güncelleme Tarihi: 12.01.2026 13:54

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Karaveliler Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Balaban Karaveliler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yuntdağı bölgesinde bulunan Karaveliler Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret, mahalle kıraathanesinde gerçekleşti ve Başkan Balaban'a Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ile Karaveliler Mahalle Muhtarı Ramazan Budak eşlik etti.

Ziyarette tartışılan konular ve uygulamalar

Samimi bir ortamda devam eden görüşmede mahallede daha önce yapılan çalışmalar ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Başkan Balaban, vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek iletilen konuları not aldı ve belediye çalışmaları ile ilgili geri bildirimlerin takip edileceğini belirtti.

Vatandaşla doğrudan iletişimin önemi

Başkan Balaban ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede mahalle ziyaretlerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Balaban şu ifadeleri kullandı: Mahallelerimizi yerinde ziyaret ederek hemşehrilerimizle yüz yüze konuşmak, ihtiyaçları doğrudan kendilerinden dinlemek bizim için çok kıymetli. Karaveliler Mahallemizde de vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini aldık. Ortak akılla, Karaveliler’e ve Yuntdağı bölgesine değer katacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Ziyaretin ardından Başkan Balaban, mahallede yaptığı incelemelerin tamamlanmasının ardından Karaveliler Mahallesi'nden ayrıldı. Belediye yetkilileri alınan taleplerin kayıt altına alındığını ve önceliklendirme sürecinin takip edileceğini bildirdi.

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, YUNTDAĞI BÖLGESİNDE BULUNAN KARAVELİLER MAHALLESİ’Nİ...

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, YUNTDAĞI BÖLGESİNDE BULUNAN KARAVELİLER MAHALLESİ’Nİ ZİYARET EDEREK MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, YUNTDAĞI BÖLGESİNDE BULUNAN KARAVELİLER MAHALLESİ’Nİ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.