adaylık açıklaması:
Yunus Emre Çiftçi, Ardahan Ziraat Odası başkanlığına yeniden aday olduğunu resmen duyurdu. Şubat 2027'de yapılması planlanan Ardahan Ziraat Odası Olağan Kongresi öncesinde yapılan açıklamada, Çiftçi kendisini yıllardır sahada alın teri döken, toprağı ve üreticiyi yakından tanıyan bir aday olarak tanımladı.
hedefleri ve yaklaşımı:
Çiftçi, tarım sektöründeki ve üreticilerin karşılaştığı sorunlara çözüm üretmeyi, çiftçilerin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde savunmayı amaçladığını söyledi. Yönetim anlayışını üreticilerle daha yakın, etkin ve sürekli iletişim üzerine kuracağını vurguladı ve Ziraat Odası ile üreticiler arasındaki bağın güçlendirilmesinin öncelikleri arasında olduğunu belirtti.
seçim süreci ve birlik çağrısı:
Adaylık açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren Çiftçi, “Üreticimizin emeğini koruyan, sorunlarını dinleyen ve çözüm için çalışan bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Çalışmalarına başladığını söyleyen Çiftçi, seçim sürecinin tüm çiftçilere ve üreticilere hayırlı olmasını diledi.
ÇİFTÇİ, ARDAHAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIÜĞINI RESMEN AÇIKLADI.(OLGUN YILDIZ/ARDAHAN-İHA)