Yüksekova’da çatıda çıkan genç belediye başkanı ve polis ekiplerince ikna edildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 5 katlı binanın çatısına çıkan H.İ., Belediye Başkanı Şoreş Diri ve polis ekiplerinin ikna çalışmasıyla indirildi; şahıs hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 23.06.2026 21:01
Güncelleme Tarihi: 23.06.2026 21:52

Yüksekova’da çatıda çıkan genç belediye başkanı ve polis ekiplerince ikna edildi

Yüksekova’da çatıda intihar girişimi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Güngör Mahallesi’nde, Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen H.İ., elindeki bıçakla 5 katlı bir apartmanın çatısına çıktı.

Olay yerine sevk edilen ekipler ve alınan önlemler

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, atlama ihtimaline karşı binanın önünde hava yastığı açarken, polis ekipleri çevrede güvenlik şeridi oluşturdu.

İkna süreci ve sonrasında yapılanlar

Olay yerinde görüşmek istediğini belirten Yüksekova Belediye Başkanı Şoreş Diri ile polis ekiplerinin uzun süren ikna çalışmaları sonucunda şahıs çatından indirildi.

Sağlık ekiplerine teslim edilen şahıs, ambulanstaki ilk müdahalesinin ardından rutin kontroller için Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE 5 KATLI BİNANIN ÇATISINA ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN GENÇ...

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE 5 KATLI BİNANIN ÇATISINA ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN GENÇ, BELEDİYE BAŞKANI ŞOREŞ DİRİ VE POLİS EKİPLERİNİN İKNA ÇALIŞMALARI SONUCU AŞAĞI İNDİRİLDİ.

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE 5 KATLI BİNANIN ÇATISINA ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN GENÇ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!