Geleneksel Yücebağ Futbol Turnuvası pazar günü başlıyor
Yücebağ beldesinde bu yıl altıncısı düzenlenen Geleneksel Yücebağ Şenlikleri Futbol Turnuvası, bölge gençlerini spora teşvik etmek ve toplum içindeki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla pazar günü başlayacak.
Katılım ve ödüller
Turnuvaya 16 takım ve toplam 160 sporcu katılacak. Organizasyon kapsamında, 2025'in "Aile Yılı" ilan edilmesi çerçevesinde gençleri desteklemek için özel ödüller hazırlandı.
Belde Başkanı Abdullah Bil, gençleri spora yönlendirmek ve bölgedeki birlik beraberliği artırmak amacıyla "kesenin ağzını açtıklarını" belirterek ödülleri şöyle açıkladı: birinci takıma 10 tam altın, ikinci takıma 10 yarım altın, üçüncü takıma 10 çeyrek altın.
Turnuvanın beklenen etkisi
Organizatörler turnuvanın gençlerin kaynaşmasına, birbirlerini daha iyi tanımasına ve aralarındaki bağların güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguluyor. Geleneksel şenlikler kapsamında düzenlenen bu futbol turnuvası, beldede spor kültürünün gelişmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
BATMAN'DA BELDEDE YAŞAYAN GENÇLER FUTBOL TURNUVASINDA EĞLENEREK ALTIN KAZANACAK