DOLAR
42,61 -0,04%
EURO
50,16 -0,67%
ALTIN
5.791,81 0,05%
BITCOIN
3.844.821,11 2,34%

Yortan'da 64 Konutluk TOKİ Projesinin Temeli Atıldı

Yenice'nin Yortan Beldesi'nde 4 blok ve 64 konuttan oluşan TOKİ projesinin temeli atıldı; Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki çalışmaların hızlı tamamlanacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 15:11
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 15:11

Yortan'da 64 Konutluk TOKİ Projesinin Temeli Atıldı

Yortan'da 64 Konutluk TOKİ Projesinin Temeli Atıldı

Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek 4 blok halinde toplam 64 konut projesinin temeli atıldı.

Proje Detayları

Temel atma çalışmalarıyla birlikte TOKİ tarafından bölgede planlanan konut üretim süreci resmen başladı. Projenin etaplar halinde ilerlemesi öngörülüyor ve yüklenici firma sahadaki çalışmalara başlamış durumda.

Projenin amacı, bölgede modern ve güvenli konut ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak; tamamlandığında yerel konut açığının önemli ölçüde azalması bekleniyor.

Yerel Yönetim Açıklaması

Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, projenin Yortan için büyük bir adım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın daha güvenli, modern ve kaliteli yaşam alanlarına kavuşması adına hayata geçirilen 64konutluk TOKİ projemizin temeli atıldı. Başta AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum".

Başkan Tiryaki ayrıca çalışmaların hızlı ilerlemesi için gerekli tüm takiplerin sürdürüleceğini ve konutların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Beklenen Etki

Yüklenici firmanın sahadaki çalışmalara başlamasıyla proje ilerleyişine dair somut adımlar atıldı. Projenin tamamlanmasıyla bölgenin konut ihtiyacının önemli ölçüde karşılanması ve yaşam kalitesinin yükselmesi hedefleniyor.

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNE BAĞLI YORTAN BELDESİ'NDE TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ)...

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNE BAĞLI YORTAN BELDESİ'NDE TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TARAFINDAN 4 BLOK OLARAK İNŞA EDİLECEK 64KONUTLUK PROJENİN TEMELİ ATILDI.

YENİCE'NİN YORTAN BELDESİNDE 64 KONUTLUK TOKİ PROJESİNİN TEMELİ ATILDI. PROJE, BÖLGEDE MODERN VE...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.