Yönetmen Sinan Çetin, Sarıyer'deki arsasına kaçak yapı yaptırdığı yönündeki iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 4-5 kaçak yapının bulunduğu yönünde gelen ihbarlar üzerine Çetin hakkında "Boğaziçi İmar Yasası'na aykırılık" ve "imar kirliliğine neden olma" suçlarından bir soruşturma açıldı. Söz konusu yapıların, bölgedeki imar yasalarına uygun olmadığı belirtiliyor.
Soruşturma kapsamında, Çetin'in İmar Suçları Soruşturma Bürosu tarafından 1 saat süren ifade işlemi gerçekleştirildi. Adliyeden ayrıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetin, iddialarla ilgili olarak "Bu kadar saçma bir şey görmedim." ifadelerini kullandı.
Yönetmen Sinan Çetin'in (sağ 3), Sarıyer'deki arsasına kaçak yapı yaptırdığı iddiasına ilişkin hakkında başlatılan soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde ifadesi alındı.