Yenişehir Mahallesi'nde depoda plastik pencere yangını
Bingöl'ün Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi sınırlarında istiflenen plastik pencerelerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler ve yoğun dumanı fark eden vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.
olayın gelişimi:
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin çalışmasıyla yangın, çevredeki başka alanlara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.
müdahale ve inceleme:
Yangında istiflenen plastik pencereler kullanılamaz hale geldi; olayda can kaybı veya yaralanma bildirimi yapılmadı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı ve sürecin devam ettiği bildirildi.
Olay, yerel ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde daha geniş çaplı bir zarara dönüşmeden sonlandırıldı. Bölgedeki güvenlik önlemleri ve soruşturma sonuçları takip ediliyor.
BİNGÖL'DE İSTİFLENEN PLASTİK PENCERELERDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.