Yenişehir'de aşure bereketi
Muharrem ayında birlik ve paylaşım
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure ikramlarının bu durağı Yenişehir ilçesi oldu. Muharrem ayının huzur ve bereketinin paylaşıldığı programa Yenişehir halkı yoğun ilgi gösterdi.
Programda Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu hep birlikte yaşayan vatandaşlar, aşure ikramından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Vekili Şahin Biba'ya teşekkür etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede sürdürdüğü aşure ikramları, 15 Temmuz akşamına kadar devam edecek. Program kapsamında Demirtaş Meydanı, Tarihi Ulu Cami önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda da vatandaşlara aşure ikramı yapılacak.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MUHARREM AYI VESİLESİYLE DÜZENLEDİĞİ AŞURE İKRAMLARININ BU SEFERKİ DURAĞI YENİŞEHİR İLÇESİ OLDU.