Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yeni Yılı Dışarıda   Karşılamak isteyenlere Muhteşem Mekan  Önerileri

Hepimizin  heyecanla beklediği , güzel dilek ve hayallerimizin olduğu Yeni yıla sayılı günler kaldı, hepimizin kafasında deli sorular bu sene  2024 yılına nasıl bir giriş yapsam kara kara düşünüyor musunuz? nerede karşılasam, hangi mekanlarda ne tür etkinlikler mevcuttur ve net kararınız dışarı da kutlamak ise işte tercih edebileceğiniz 9 mekan önerisi haberimizde sizlerle.  

Yayın Tarihi: 30.12.2023 18:12
Güncelleme Tarihi: 30.12.2023 18:45

Yeni Yılı Dışarıda   Karşılamak isteyenlere Muhteşem Mekan  Önerileri

Muhteşem ve Farklı Mekan Önerileri Mi?

Hepimiz belki yorgun , belki sağlıksal sorunlar yaşadığımız istek ve beklentilerimizin tamamının yerine gelmediği bir yılı geride bırakmanın hüznüyle ,güzel dileklerimizin gerçeklemesi ümidiyle yeni bir sayfayı 2024 ile açmayı istememiz en doğal hakkımız, 2023 bitimi 2024 başlangıcı olan bu güzel gece de heryıldan farklı geçirmek isteyenlere sofistike mekan önerilerini  haberimizde derledik tercih sizin..

Feriye Palaca

Boğaza karşı sınırsız eğlence mi evet o muhteşem mekan sizlerle. 2024 merhaba demek isterseniz  Feriye  Palaca sizi  güzel bir atmosfer ile bekliyor. Mekanda yemekli yemeksiz iki menü seçeneği sunuyor işte mekanda  Yılbaşı gecesini sevdiklerinizle birlikte Boğaz manzarası eşliğinde geçirmek isteyenler tercih edebileceği mekanlar arasında diyebiliriz. zengin içeriği ,  özel yılbaşı menüsü, DJ performansı  ile unutulmaz bir gece yaşamnıza yardımcı olacaktır.    Yemek sırasında alkollü alkolsüz içeceklerde sunulmaktadır. Dolka Şarap - Cab Narinse Öküzgöz, Efe Taze Üzüm Rakı veya Yeni Rakı Yeni Seri, Jameson Viski, Absolut Vodka, Beefeater Gin, Efes Pilsen Bira  gibi.

Yılbaşı Menüsü: Başlangıç olarak Közde Kereviz , Balkabaklı Hingel Mantı Ana yemek; Dana bonfile  veya Hindi But ve 2023 Tatlı final ile ağızlarınızı tatlandırabilirsiniz.

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir

Akıllardan çıkmayan Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi mi?
 
Güzel  bir mekan önerisi daha mı istersiniz  o zaman  Sheraton Grand İstanbul’un güzel kenti olan  Ataşehir’de yeni yıla girmeye hazır  olsanız iyi olur!  Çünkü bu mekanı tercih edecek olanlar Sevdikleriyle beraber unutulmaz bir yılbaşı geçirecektir.

Sheraton Grand  Sheraton markası ile beraber  tüm  beklenilen standartlarını sunuyor: sofistike tasarıma sahip olması   ve oldukça yüksek kalitesi ile tercih edilebilir mekanlar arasında diyebiliriz.  20:00 da başlayan kokteyl sonrasında dj performansları ve İlter Burak geceye eşlik ediyor.
 
Yılbaşı Menüsü:  Başlangıç  tabağı ara sıcak; Bademli ve pastırmalı çıtır börek zerdeçallı yoğurt sos krem pancar eşliğinde Ana yemek; Teriyaki Karamelize Dana Güngörmez Baby Havuç, Shallot Sos ile Teriyaki Karamelize Dana Güngörmez Krem Patates, Parmesanlı Kuşkonmaz ve gün sonunda ağzınızı tatlandıracak olan Tatlı Fesleğenli özel soslar eşliğinde semifreddo tatlısıdır.

The Bank Hotel Yılbaşı Konsepti

 Bir diğer güzel mekanlar arasında olan , Galata’daki Bankalar caddesi üzerinde  bulunan ikonik tasarımı sahip olması  ile dikkat çeken The Bank Hotel'de  muhteşem yılbaşı geçimek isteyenlere 2024 yılbaşına özel bir etkinlik ile giriyor diyebiliriz.  Fiyat olarak biraz pahalı mekanlar arasında diyebiliriz.  Melis Sökmen’in  muhteşem üstü canlı performansı ile yeni yıla girecek olanlara  , gece içinde  yılbaşına özel bir menü hazırlanmıştır.

Yılbaşı menüsünde soğuk sıcak başlangıçlar , Ana Yemekte  Tandırda Yılbaşı Hindisi, Glaze Somon veya Dana Kaburga  Tatlı olarak  Fıstıklı  Crumble tatlısı ve ekstra birçok yemek seceneğini sizlere sunmaktadır.

Frankie İstanbul Yılbaşı Şöleni

Diğer bir tercihiniz olabilecek mekanlar arasında yeni konsepti ile Galataport İstanbulda özel konumu ile yer alan Frankie İstanbul, yeni yılı özel bir program ile karşılamkatadır .  Frankie İstanbul, yılbaşına özel olarak hazırlanmış  imza yemeklerini sergileyecektir .    Geceye Yemek ve 22:30 sonrası bar olarak katılınabilecektir, gecede sevenlerine  Frankie’nin müzik direktörü DJ Kaan Demiral setin başında olacak ve ordaki kişilere eğlenceli akılda kalıcı bir atmosfer yaşatacaktır.  Oldukça Hareketli, bolca sürprizli ve yüksek bir enerji ile  geniş Boğaz manzarasına bakarak eşsiz terası ve iki farklı katı bulunan  iki farklı dekora sahip mevsimlere yayılarak bütünsel bir deneyim sunan Frankie, yılbaşı gecesi  sizlere bol eğlence vaat ediyor diyebiliriz tercih sizin.

Raffles İstanbul

Raffles İstanbul, yeni yılı evde değilde güzel bir mekanda  özel bir programla geçirmek isteyenlere , modern bir masal yaşatacağını vaad etmektedir. Gece boyunca, otel misafirlerini karşılayan nefesinizi kesecek yeni yıl dekoruyla Lavinia Lounge’da Jazz Trio  ile kokteyl ikramına başlanılcaktır. Raffles İstanbul’un görkemli balo salonu bu yıl misafirlerine eşsiz bir gala yemeği için kapılarını açacak.  Melike Şahin yılbaşı konseri ile istanbul'un ihtişamı birleşecektir. Melika Şahin sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacktır özel blo salonunda 
Damaklarda  asla unutulmaz tatlar bırakacak olan gala menüsü ile değerli misafirlerine gece boyu dünya mutfaklarının en iyi lezzetlerinin deneyimletecektir. gecenin devamında Haybat orkestrası ve Dj performasnları ile  güzel bir gece sizleri beklemektedir.

Mandarin oriental bosphorus yılbaşı 2024

İstanbul, Asya'nın en etkileyici Boğaz manzarasına sahip Naile Sultan Korusu'nda, yılsonunda ziyaretçilerine mükemmel anlar yaşatmak ve bu anları unutulmaz anlara, özel anılara dönüştürmek için Naile Sultan Korusu’nda birçok etkinlik düzenliyor.

Noel’i kutlayan misafirlere özel olarak...

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da  bu özel günde yılbaşı öncesinde  Noel’i kutlayan misafirlerine özgün hazırlıklr yaptırılmıştır. Özellikle 24-25 Aralık’ta  Oriental Cake Shop’ta  Panettone, Christmas Stollen,Ricciarelli, baston şeker, tarçınlı ve zencefilli kurabiyeler ve Gingerbread house, gibi Noel’e özgü tatlar, lezzet ve  küçük kreatif dokunuşlarla tüm misafirleri beklemektedir

Yeni bir yıla girmenin heyecanı ve yeni umutların yaşanacağı 31 Aralık akşamı, Mandarin Oriental Bosphorus'un güzel atmosferinde  yetenekli şeflerin hazırladığı, DJ'in müzikleri eşliğinde, en zarif haliyle birçok aşamalı yemeklere ev sahipliği yapacak. İstanbul'da Olea ve The Bar'da, şehrin en nefes kesen Boğaz manzarasına bakan konumu. Zengin  mutfak menüsüyle unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmeniz mümkün. Yabani mantarlı risotto ve karnabahar püresi ile dana fileto gibi özel seçeneklerin yer aldığı yılbaşı menüsü, lezzetinin yanı sıra sunumuyla da dikkat çekiyor. Yılbaşı gecesi için özenle hazırlanan ortak menüyle canlı bir atmosfer sunan Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul partisinin özel olmasını isteyenler için ve  2024 yılına gurme deneyimiyle başlamak isteyenlere tutkulu bir menü sunuyor.

Radisson Blu Bosphorus Hotel

istanbulda oldukç haraketli semtlerden olan Ortaköyde Radison  blu misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmak için güzel bir program hazırlamış. İ
Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, Boğaz manzarası eşliğinde misafirlerini Yılbaşı Programı sizi ve sevdiklerinizin doyasıya muhteşem bir gece geçirmesi bekliyor. Programlarında DJ müzik  eşliğinde konuklarını eğlendirirken sonrasında perküsyon Show dansöz ile de geceye hareket katacaktır. Pupa teras oturma düzenli yemekli, Et Cetera bistro masa ayakta olacak büfe şeklinde olarak planlanmıştır.  Zengin lezzetli menüsü ile de bir lezzet şöleni yapmayı planlamaktadır.

Whimsy

Evet biraz çılgınlık olsun herkesin eğlendiği gibi değilde farklı eğlenelim ortam şaşırtıcı olsun diyenler vardır elbet onlarada bir diğer tavsiye Washington ve Berlin'in ardından JW Marriott İstanbul Bosphorus ile İstanbul'a gelen Whimsy, yeni yıl başlarken sizi sınırların ötesinde benzersiz ve heyecan verici bir mutfak deneyimi yaşamaya davet ediyor. 360 derecelik video haritalama sistemi sayesinde yiyecekleri sanatsal ve büyülü bir mekana taşıyan Whimsy ile tüm duyulara hitap eden bir mutfak deneyimi ile sizleri adeta büyülüyor. JW Marriott İstanbul Bosphorus'ta, okyanusun derinliklerinin tüm güzelliğiyle karşımıza çıktığı sahneler ve ilgi çekici hikayelerin yer aldığı büyülü gösteriler, 360 derece projeksiyon teknolojisi kullanılarak sunuluyor. Rezervasyon yaptıktan sonra perdeyi açıyorsunuz ve video harita üzerinden adınızın masaya yansıdığı bir koltuk buluyorsunuz. Adınızın yazılı olduğu alanın tamamını kapsayan gösteriyi izleyebilir, JW Marriott İstanbul Bosphorus'un profesyonel şeflerinin özel servisler eşliğinde hazırladığı eşsiz yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

Mutlu yıllar.